Maaaaaaaaaaat

 Mmmm.. sitter i min lägenhet och njuter av den sista lediga dagen. Skönt att vara lite ensam och Tamar e glad att se mig.
 Åkte till Lidköping redan igår för att spendera aftonen med Elin och Karro i Blomberg. Sedan sov jag även över där eftersom trafiken på en röd Lördag e inte att räkna med.
 Stackars Tamar fick vara ensam hemma. Hon hade nog inte så kul.. men hon e otroligt mysig nu. Förutom så hon gömmer sig under sängen!!! XP

 Jag hade i alla fall kul! Vi såg film och gjorde pizza. Gott! ;D Pratade massa. Om bland annat framtiden. Vad ska man göra efter skolan egentligen. Finns mycket som låter kul. Men jag undrar jag hur mycket man håller kontakten med klasskompisarna. Man sprids säkert ut i världen... 
  
 Nu e ja i alla fall hemma. Känns ovanligt skönt. Lägenheten luktar.. krydda.. ;P Tamar hade vält en vas. Men inget värre. Det är ju så mycket fåglar som flyger utanför fönstret och lockar. Och vatten är hennes hobby. Så vad som helst kan ha hänt som fått henne att välta den.
 Vi har lekt lite. Hon bvehövde stimulation. Jag har kollat mail och chattat lite. Sitter nu och skriver handlingslista. Skriver och skriver. Jag vet inte vad jag ska handla. E sugen på att göra lite godare mat. Men NEJ. ska spara pengar. Har ingen fantasi.. nudlar... bönor.. grönsaker. WHAT?
 Vet bara att idag ska jag äta upp den Goudab Qutaub...ehm (VET INTE HUR DET STAVAS eller vad det heter rikigt.) jag tog med mig. Nåt sorts stekpannebröd med kycklin mellan.. o lite potatissallad. MEd allt möjligt i. Mat från Azerbajdzjan. Rätt gott. (O nu vill jag inte att någon som vet vad det heter och hur det stavas skrattar åt mig)
 Men jag vill ha te ikväll. Med mjölk i. O mjölk e de enda ja skrivit på min lista. 

 Ge mig förslag på mat som är billigt och som man kan göra utan ugn.. suuuck.!!! Tack!

 Måste plugga växtkännedomen också.. Cyklamen: Cyklamen persicum.. suuck

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0