Dramadags!

 Sitter och skriver ut pengar till dramat. Har gjort bort mig lite som vanligt.. men har strax skrivit ut några härliga buntar hundralappar femhundralappar o nå tjugor hehe..
 Japp idag bär det av till laxå! Ska bli skoj. Spännande o spela upp dramat för ny publik. Och det känns större när det är på Carinas konsert. Vet dock inte hur populär hon är i Laxå. och Laxå liksom. Bor de nå folk där. Tja tåget stannar ju till och med där. O de har en bio. Det är där vi ska roa oss! Ikväll!
 Vi ska iväg redan innan fem.. själva grejen börjar inte förrän halv åtta. Men jag antar att det blir ltie sncka, övningar, riggningar av ljud osv.
 KLockan är bara ett nu men jag måste nog duscha och fixa mig i ordning nu för allt och hitta vita coola Jesuskläder... haha.. XP
 Måste fixa en ovasskniv också med blodtillförsel på! Haha har ingen aning om hur det ska gå till men.. Förra gången hade vi inget blod. Men ja tyck det syns så dåligt då att det är en kniv.. O vad flickan sysslar med där på scen. Måste fixa en pistol också. Usch. mycket att tänka på! haha 

 Ha en trevlig Lördag! :D



 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0