Ilska

 Efter en låång dag ute bland hällristningar, stenar och medeltidens värld (där man kan se husen från Arnfilmerna XD ) kom jag hem till min lägenhet. Trött, blöt och utan lust att åka hem. Men hem skulle jag,.  Hem till slätte alltså.
 Klockan var tre när vi lämnade medeltidens värld. Så jag tog det äckligt lugnt.
 Diskade, åt middag, gav Tamar mat och vädrade ut. Satt till och med lite vid nätet. KLockan hannn bli tio över fyra innan ja började packa och sminka och fixa frisyr.
 Tjugo kollade ja på klockan och konstaterade. Ja ska ju gå nu!
 Jag rev till mig väskan. Sprang till toan där Tamar satt och studerade ett hål där det ibland kan finnas spindlar. Slängde in Tamar i sin bur och drog på mig kläderna.
 Precis när jag skulle springa ut kom jag på. Soporna. och PROVET! Jag rev till mig soppåsen och papprena. Men ve o fasa. Det saknades ett papper. Ja var säker på att jag lagt det på sängen men det var borta.
 Jag skrek skit för mig själv och gick. Men så såg jag det. Knööglade ihop det och gick ut.
 Lampan i mitt rum funkade inte och inte heller den i korridoren så jag fick treva mig fram och försöka låsa.
 Jag la ifrån mig allt och låste. När jag tog upp lådan med Tamar var den läskigt lätt. Tamar hade stuckit.
 "SKIIIIIIIIT! Kom nu dumma katt! Jag har inte tid med det här!"
 Jag fick tag i tamar och tog upp sakerna. MEN vars var nyckeln.
 Fort upp med mobilen som har ficklampa. Jag tryckte medan jag kände hur ja bara ville bryta ihop. Den dumma ficklampan vägrade sätta igång. "Full inkorg!" sa mobilen och jag var tvungen att tömma inkorgen, stänga av o på mobvilen för att få på lampan o hittade nyckeln.
 Fick upp alla saker. Men tappade nyckeln igen.
 På nåt sätt lyckades ja lirka upp ytterdörrslåset få ut alla saker och började försöka låsa.
 Men den dumma, äckliga, tönt dörren med trassel i låset skulle krångla extra mycket idag!
 "MEn lägg av! Jag vill bara komma iväg!"
Till slut!
 Jag lyckades slänag soporna och behålla provpappret i handen. Knögglade ner det i fickan och tog upp alla saker samtidigt som jag intalade mig. Tåget går 3 över fem. Du är inte försenad. (anledningen till att jag går tidigt är att jag vill få en plats då jag hatar att tränga mig ner någonstans med en kattlåda)
 Jag började gå. Och självklart var det rött överallt! Vid varenda sktet övergångsställe. och eftersom alla skulle hem från jobbet fick man vänta en kvart vid varje ställe.
 sakta började låten "Fuck you" bubbla upp i mitt inre och jag ösnkade intensivt att någon i kyrkan skulle kommentera mina trasiga byxor eller säga något irriterande om mian finnar så jag bara skulle kunan skrika några välvalda otroligt fula och sårande ord och bara gå iväg. Jag ville såra någon! Jag var så arg på allt.
 hela vägen till station gick jag och tänkte på detta. Jag hann med tåget. Varm och äcklig fick jag sitta mitt emot en snubbe som andades tungt. Och finns det nåt ja tycker är jobbigt är det folk som andas tungt. jag blir så nervöst. Det pep i hans näsa och plötsligt då och då flämtade han till som om han höll på att dö av syrebrist.
 Jag pustade ut och skrev av mig till syrran.

 Skrämmande vad arg man kan bli. För en sån skitsak...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0