Sminksugen...

 Tisdag..
 Gjorde klart kransen idag. Vi fick för ett bra tag sen en bild på en annorlunda krans. Min såg omöjlig ut. Det var två plattor med gräs lindat runt. Mellan plattorna var det växter och andra rankor. Jag visste ungefär hur jag skulle göra men var säker på att det inte skulle funka. Ofta. Hur skulle ja få de plattorna med gräs på att flyga med en dm mellanrum. Tss tss
 Hur som helst gick det riktigt bra. Var tvungen att ha oasis för att växterna skulle hålla ett tag. Och oasisen delade ju på plattorna.
 Nu är det så att kransen står utställd i rasthallen. och jag tänker inte gå ut där med en systemkamera och se nördigt nöjd ut haha. Jag har ju en bild på den. Inte där kransen är gjord av mig. men min såg typ väldigt lik ut. XP
 Jag vill i alla fall inte stå o häfta gräs till en kartonplatta igen. Beställer någon en sån så kräver ja mycket pengar. ;P

 Motion idag också. Bra mycket bra. Det är rätt trevligt. Jag kommer hem vid fyra... och det gör att det inte är allt för mycket kvar av dagen. Skönt... Måste städa idag.. o duscha så dagen lär passera snabbt och smärtfritt. Jag hinner ju inte ens fundera på att komma på nåt att göra haha. om jag inte absolut vill..

 Sitter och funderar över fredagen också. Verkar som det ska hända något bland vissa av polarna här. Men JAG får inte veta vad. Det stör mig o gör mig något nervös. Men ja vet å andra sidan inte vad jag ska göra hemma i Slätte. Det är inget i kyrkan. Mamma o pappa ska til laxå! Jag vet inte varför. Men det intresserar mig inte. Laxå liksom. Syrran ska vara hemma... Kunde ju varit mysigt o vara med henne. Meeen det är inte en fråga för en av parterna. Jag får se hur jag gör. KArro pratade om kläder. o ja har inga fina kläder. Sååå... Hm!

 Jag är vanisnnigt godissugen!!! Borde inte resa på aset o gå till närmsta butik där ja redan gjort bort av att handla. Stör mig på att folk känner igen mig. Men hon som jobbar där har gått samma linje som jag för 2 år sen så! hehe.. vad gör man?
 Godisgodisgodis. JAg får inte! Jag ska inte!! Neeeej Petra NEEEEEEJ!

 Men jag har ju för allt i världen bara en lök, massa nudlar o lite wookgrönsaker hemma. Vad ska ja smutta på till mitt te? VA? Svara på det gott folk!!!

                                                                                                                                    



Ja... ja e sugen på att sminka mig ja? För att ha nåt att göra. Men hinner ja det?


Kommentarer
Postat av: Fantomen

Nu har du rört ihop det syster. JAG ska till Laxå, och mamma och pappa ska vara hemma och Kanske ordna något i kyrkan. Höhö. :)

2009-11-04 @ 07:54:09
URL: http://ulrikasundqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0