Sömn...

 Jag behöver sova.. verkligen. men hur? Hur ska man kunna sova på nätterna och inte på dagen.
 Igår natt somnade jag aldrig och när jag kom hem från skolan var ja så fruktansvärt törtt. Jag funderade inte länge innan jag la mig på sängen och somnade. Det spelar ju ingen roll om jag håller mig vaken till kvällen. Jag kan ändå inte somna. Så jag passade på att sova när min kropp ville det. 
 Jag vaknade sju. Hade sovit två timmar. Yey. Bestämde mig direkt för att lägga mig på riktigt istället för att gå upp och piggna till. Tog en macka och la mig. Släckte tvn vid halv elva.. Hade inte somnat och var pigg.. eller min kropp var trött.. men somnade jag?
 Tiden gick och sent på natten runt 2 skulle jag tro somnade jag... ´
 Jag sov... plötsligt vaknade jag av att mobilen ringde. Hoppades att det skulle vara en kompis som ringde runt åtta och kollade om ja levde. Icke. Läraren. SKIT.
 Så fruktansvärt pinsamt. Jag blir så arg på mig själv för att jag försover mig. Varför kan jag inte sova ordentligt!?!?!
 Jag svarade inte utan satt bredvid och var ledsen... Anar att mitt dåliga magnesiumintag är en orsak till att tårarna rann.
 
Skrev till min lärare. Också några sms till mina vänner så de kunde säga till min lärare att glo på mobilen. jag vill INTE ringa. Fy vad pinsamt.
 Jag gjorde frukost och satt framför tvn och försökte sansa mig. Vad spelar det för roll. Jag har försovit mig. Varför e jag en sån mes. Pratade med mamma och tog en dusch...
 Kom aldrig iväg. Min lärare har inte svarat men jag vet att hon läst det. För till slut svarade Alida och sa att hon skulle säga till henne...
 Är rädd för morgondagen. Vill inte prata med min lärare. Men är rädd för frågorna. Som ständigt får mig att gråta.
 Får ta en överdos av magnesium idag XP haha

 Oh nu svarade hon (när man talar om trollen)

 Dags o börja jobba då. Måste diska, baka, dammsuga, handla (det ja glömde igår. Asdyr vecka) och plugga på det eländiga svenskaprovet!

 ...blir nog bra i morgon
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0