When I thought I knew you. Thinking that you were true...

 Sitter och sjunger Chirstina Aguilera inte allt för högt (min rädla för att höras ut har ännu inte lagt sig) samtidigt som jag letar efter idéer till mitt yrkesbevis. Ja vet vad ja ska göra. Men jag saknar en sista teknik. En sista idé. Är så igång på detta nu så skulle vilja sitta ner och prova lite istället. Och diskutera med min lärare. Men får vänta med det till på Måndag då alla vi som ska göra yrkesbeviset ska samlas med henne. 
 Det är lättare om man har någon att bolla idéer med haha...  Om nu resten av gruppen e lika entusiastisk XP
 Kollar på bilder från tidigare yrkesbevis och tävlingar. Men har ännu inte hittat nåt intressant. Men man får massa annan inspiration och idéer. så mycket man vill prova göra. Men nu är det yrkesbeviset som gäller och sedan praktik. Vanliga binderier alltså. Buketter för 150 kr.. suck!

 Sitter även och funderar på om jag ska åka hem eller till Alida. Fick en inbjudan i form av ett sms dit idag av Sandra.. haha. Får höra om det i morgon. ja e mer sugen på att stanna just nu men.. vill veta entusiasmen bland de andra... Och om det går att ta sig hit o dit. ;P

 Frågan e ju också om ja ska palla vara med på rörlig bild i morgon. jag vet att det inte lönar sig att undvika det. Betyder bara IG-varning och att det kommer bli svårare att gå dit. Men jag funderar på att ta ledigt hela denna veckan från skiten. och med nya friska tag säga att jag ska på praktik om två veckor. Lägga ner massa kraft i dokumentären och sedan... ja det lät fruktansvärt lite som jag.

roade mig med vattenfärg idag! XP

 Men med rädsla för att råka göra dett inlägg för ointressant och långt ska ja sluta låta hjärnan flöda...

 God natt :D kram

Att tillägga. BIlden är lite finputsad i PS! XP


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0