För att undvika att skriva en rubrik med ordet hem!

 Såja.. hemma igen. I Lidköping alltså. På nåt sätt mest skönt. inte för att jag saknat skolan. Men känns skönt att starta igen och få koll på vad jag missat. Har saknat att få vara lite själv också. Det är ju snart lov. Så denna vecka är inget hårt som ställs framför mig.
 Har ätit lite chips och druckit en kopp te. Köpte ju en påse chips för  2 veckor sen och den vill som inte ta slut. Suck. E trött på chips nu! Inte alls nåt ja längtar efter. Ja vart sugen på vita bönor men då jag öppnade burken var de mögliga. (de låg i en glasburk) Yey burken måste ha varit smutsig. Allt är dåligt. Men så går det när man inte är här på nån vecka.
 Men ja är fascinerad av min mjölk som skulle gått ut den Sjunde Oktober. Den e fortfarande bra. Luktar kanske inte topptrim. Men den har inte skurit sig. Har dock inte smakat. tycker det är lite brutalt. Men jag tänkte göra pannkaka eller nåt. O då funkar det ju med gammal mjölk. Gammal mjölk som inte ser gammal ut. 10 dagar liksom. Den borde ju lukta assurt och skära sig som bara den. Fascinernade säger jag bara.

 Ah men vilket liv man har. Här sitter jag och skriver om mjölk. Jag är skrämmande nära att bli medelålers hemmafru här. Deprimernade. Mitt i mina ljuva ungdomsår.

 Sitter och lyssnar på en ganska värdelös men roande film. Ali G indahouse. Jag kommer inte lägga mer intresse på den än vad jag redan har.

 tamar har lagt sig i en kartong i min garderob. Märkligt. Men sådan är hon. Hon sov gott på tåget men ändå ska hon sova igen. Hon sover nonstop. Inte allt för underhållande sambo. Men frågan är hur underhållande jag är här vid datorn. XP

 God natt! Kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0