Naturgodis mmm

 Sitter o tittar lite på idol. Hoppades hitta nån livetv på internet men. Antingen är ja för dum för att hitta eller så finns det inte.
 Hur som helst. Hittade lite förprover på de det ska sjunga o de låter väl bra XP Michael Jackson lät ju som ett kul tema. Well well.
 Jag skippade kyrkan idag. MAgont, asblöta fötter och allmänt trött.. Kände mig lite ensam där också o det är underbart att få sitta lite ensam här hemma. Ska passa på att sjunga lite nu också när jag har en röst. :P

 Haha.. I torsdagskväll... XD Måste bara berätta. 
 Gick från tåget. Alla gick till vänster runt stationen men jag går alltid höger. Vet inte varför. JAg gick runt och såg plötsligt en man skynda bakom mig. Jag fortsatte åt höger men tankarna att han skulle göra nåt gick genom mitt huvud så jag skyndade mig för att hinna runt stationen innan han kom i fatt. Men så fort jag kom runt stationen hörde jag honom springa. Då fick jag panik. Det var inga människor där. Jag var ensam. O en främmande man kommer springande bakom mig. Jag var tvungen att vända mig om för att facea faran och försvara min lilla väska. Eller vad nu den mannen skulle tänkas vilja ha.
 Men mannen fortsatte springa mot sin cykel.
GALning! Kan väl inte springa förbi folk utan anledning. Men det var en spännande upplevelse. Jag blev nog faktiskt allvarligt talat rädd. Haha. Så då har man upplevt det utan att något hände. XP

 Nej nu ska jag fortsätta sjunga lite och... roa mig :D

God kväll! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0