Fredagsmys! :D

 Så var fredagen avklarad. Skönt och trist. Det gick snabbt på slutet.
 Hade glmt bort att det inte var någon arbetsmiljö och säkerhet dagen till ära så klassen slutade vid två. Fick resa ensam på tåget. Men det var skönt. Satt bara och tänkte och resan gick oväntat snabbt.
 I Hova kom Rebecca rusande.. så ja åkte med Evy istället för att åka buss. Var skönt. Kom till kyrkan 10 minuter före utsatt tid.
 Det var drama i kyrkan "Inge Smart med vänner" var där o spelade upp sitt budskap. Inte riktigt min humor. Det är för barn. Väldigt överdrivet. Men bra på sitt sätt. Kände att det var tufft för dem att spela i en kyrka full med buttra tonåringar o utländska vuxna som inte fattar nåt XP Men de gjorde det bra :P
 Efteråt var det fika och gemenskap. Var underbart att få träffa min glada svåger Intime Ismet igen, festliga farbror Fazil, Lolliga Lizen, Underbara Ulrika... mm det var fullt med människor där :D Mycket barn också då det var barnteater. aningen jobbigt... Fanns inte ett tomt rumt att sitta stilla i o bara prata utan att bli störd av massa oväsen.
 
 Vi stannade till lite på vägen hem hos familjen Aliji. BAra en kort stund o sedan fick ja köra hem. Går bara bättre o bättre nu det sista. Pappa lagade bilen o ja fick tillbaka mitt självförtroende då bilen startade när man tryckte på gasen. Bilen är dålig nu igen. Men nu vet ja att jag kan köra. Så då går det bra ändå! :D
 Ska nog funk att ta körkort billigt. Om ja inte gör massa omedvetna fel! XP

 I morgon hoppas ja på att få övningsköra lite på allvar. Öva på saker. Eller så kanske ja ska fotografera lite. Tycker det är lite jobbigt med familjen i huset. XP Men kanske ska promenera ut i skogen med Tamar eller nåt.

 Nu ska ja i alla fall inte döda mera tid här. Funderar på att sjunga lite i studion. (har längtat efter att få sjunga högt med instrument till utan att någon hör XD)
 Sedan bums i säng. (Efter att ha letat upp Tamar som alltid lägger sig i soffan istället! Otrogna kattstövel!)


God natt :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0