God natt!!!

 "Vad skönt att det snart är helg!"
"VADÅ Snart helg?!?!?!"
"Aaah det är bara Tisdag!"
"Ja menar det. Veckan har bara börjat."

 Suuuck ja trodde det var Torsdag idag.  Men icke. Tisdag av alla dagar. Det är ju mer än hälften kvar. Faktiskt väldigt rätt uträknat. Men ja var trött. varje morgon är våldsmat hård nu för tiden. Men än är ja inte skoltrött. Än finns glädjen kvar att komma till skolan. XP
 
 Binderi idag! Skoj. Men tröttsamt. Tar som alla krafter i ben o hjärna. Jobba jobba jobba. Men det är kul! Ja älskar att binda. Bara ja slipper göra traditionella buketter..




 Fick sedan sms från min kära vän Piji! Hon ville komma på besök. Kände först en våldsam trötthet till det hela men. Nej det var trevligt. När hon väl kom var det bara väldigt kul och dagen for snabbt förbi :D

 Har fått en dörr till toaletten. Så idag njöt jag av varje sekund på den toan. (Förutom det faktum att han som satte dit dörren inte dammsugat bort allt gipsdamm o sågspån efter borrandet i gipsväggen. Mummel mummel. Min nyrena toalett är grå! GRÅ!)

 I morgon fyller pappa 41. Ring o säg grattis! Då blir han irriterad. Ska ut med familjen till skövde o äta. Trevligt. Blir säkert pizza. Pappa får ju bestämma! En härlig diskussion vid middagsbordet i helgen.
 "Det skulle vara kul att äta på riviera eller nåt. Men pappa frå bestämma!" kommer Ulrika fram till vid en diskussion med mig.
 "Nej men då blir det ju bara pizza!" utbrister mamma "Aaah det är uu hans födelsedag. ha ha han kanske ska få bestämma då!"
 Det blir säkert hur som helst bra. Slösar mina sista kronor på denna resa. har handlat dyrt med mat dessa tre veckor. ja skämmes ijäl mig. XP Fick pengar av mamma o plötsligt var det inte fattigvecka. Ska betala tillbaka pengarna när ja får studiebidrag. Så de lär kännas. Men en annan har ju fått påökt inachorderingsbidrag. 90 kronor!


Nej nu ska ja inte skriva för mycket som vanligt XP
God natt! :D

 


Kommentarer
Postat av: Bibbi

Mmmmmm så fin bukett. Du har verkligen gåvan!

Skönt att toan är fixad.



Smaklig spis ikväll

Kram Bibbi

2009-09-16 @ 14:36:08
URL: http://tryggimigsjalv.blogg.se/
Postat av: Bibbi

Kul. Du länkade :-)



Kramiz

2009-09-16 @ 15:13:46
URL: http://tryggimigsjalv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0