Mmm te...

 Japp. jag gjordet det. Jag gick och handlade. Självklart i den närmaste o lite väl dyra affären. men med tanke på min förkylning så får det vara så!!!
 DEt var mycket bilar ute och det kändes lika jobbigt som vanligt och jag gjorde det inte bättre genom att ta på mig mina ballerina med mina vita tubsockar i... Hemska saker.. så fult... Men är man förkyld ska man ju inte gå barfota och jag har inga andra skor än just mina ballerina. Mina fötter lyste så vita att jag såg dem till och med när jag kollade rakt fram. De liksom lyste. Och bländade mig underifrån!
 Sedan hade ja på mig min skolavslutningströja från nian! "Nu e re slut!" Kan det bli värre.. den e ful. Men varm. Har ingen jacka. (ser ni vad duktig jag är och sätter min hälsa före mitt utseende)
 Hela vägen dit var som en hemsk evighetsgång. Jag trodde aldrig jag skulle nå affären. På vägen tillbaka kändes det likadant. Men jag såg det bisarra i det hela och kunde inte låta bli att le för mig själv. 

 Och nu e ja hemma! Har mitt te. blev skogsfrukter. (hamngatans har inget stort utbud) Har även köpt choklad. Var kanske dumt så ja funderar på att skippa den! Köpte även bröd och en messmör. Så nu blir det festfrukost :D
 Och självklart mjölk. Allt det gick på 110 spänn. Vars tar matpriserna vägen. Jag får väl skylla mig själv som handlade på en lite fyr affär istället för nåt billigt stort ställe.. tss tss

 Strax börjar Simpsons hehe :D O de ska ja glo på o avnjuta med te! TE!!! :D Som jag har längtat!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0