regn regn regn

 Vilket pissavslut på denna sommar. De bara regnar. O jag äger inget paraply. Idag var andra gången i mitt liv jag tvingats gå i regn från skolan. HAr hela mitt liv haft den turen att det varit uppehåll. En liten välsignelse. Men idag. Idag var dagen D. Ja blev blöt.  

 HAde rörlig bild idag. Idag var vi 8 stycken istället för 5. Festligt att det bara var en av dem som varit med sist ja var med. Det verkar vara mycket praktik nu så det saknas folk. Vet inte om jag tycker det är skönt eller trist. Önskar det dök upp något översocialt gäng eller någon till tönt som valt ämnet ensam av intresse precis som jag så ja slipper sitta på sista raden ensam hela tiden Ha ha..
 Det var intressant. Är ju riktigt ett ämne ja tycker är intressant. Gillar att göra film. SÅ ska bli kul att få lära sig mer. Ser mest fram emot att lära mig dramaturgi som vi börjat med nu. Skriva manus. För de har ja alltid misslyckats med tyck ja!
 Lärarn som varit borta veckan innan tog kort på oss på slutet av lektionen också. Tack och lov för att jag sminkat mig dagen till ära så ja kände mig någorlunda trygg. Ha ha. Har varit utan smink i drygt en vecka nu! SKönt men samtidigt känner man ju sig aldrig fräsch. Fast varför ska ja vara fräsch?
 
 På vägen hem i regnet gick ja o småsjöng för att få den ca 700 meter långa promenaden att gå snabbt... regn regn regn. BLÅST också. Det blåser alltid i Lidköping. Pisskommun. Försökte inte tänka alltför mycket på mina smickrande virvlar som troligen skulle vakna till nytt liv. 
 Vid övergångsstället såg ja att det kom en polisbil och jag såg fram emot att se om de stannade för mig. ha ha vilka rubliker ja skulle kunna hja skrivit om de sket i mig. Och det verkade så. Polisen stannade inte särskilt markerande. Saktade farten lite. Men inte med så stor skillnad att ja fatta. Vågade inte gå över. De var ju trots allt poliser Ha ha. Men precis innan markeringen bromsade töntarna in och jag log glatt o vinkade lite som vanligt o gick över. Duktiga poliser! I alla fall polisen i Lidköping följer regeln att lämna företräde för gående över vägen.



 Nu sitt ja hemma. HAr gett Tamar mat. Åh nu vill hon ut och springa. I regnet? Man undra man undrar?
 Jag ska göra mat. HAr ätit en nektarin o har ingen lust att steka pannkakor som ja måste göra eftersom ja köpt jättemycket mjölk... suuuuck. 
 Tror det är en film ikväll och jag ska nog kunna somna gott i natt utan att hela tiden tänka på skoalrbetet.
 Vi snackade med tvåorna och jag drababdes av ovanligt lugn til ängeln som stod där med utdraget långt hår, gloria, rosett och rouge. Hon var för bedrövligt pinsamt men av någon anledning tog jag det dagen till ära med lugn. Tog inte upp frågan med dem. Klagade lite med polarna innan när Alida berättade att de skulle sminka dockan! SMINKA EN ÄNGEL! Aaaaargh.
 Men när vi diskuterade sen drabbades ja av lugn och kärlek till tvåorna (Tack gode Gud för det) och tog inte upp ämnet. Tänkte att jag i morgon tar bort den där rosetten. (över min döda kropp. Ängel med rosett i håret!!!) Det kommer väl trots allt mest okristna till detta o de har väl sin bokmärksängel i huvudet och blir lycklig för barndomsminnen. Kanske att ja byter frisyr på henne så hon inte ser ut som en annan fjortis-blondin! Ha ha men ja lämnar ängeln åt sitt öde.
 I morgon ska vi till kyrkan o pilla med blommorna o sätta upp skiten. Skojskoj! :D Hoppas inte ja blir för bossig eller att tvåorna kommer med massa märkliga ideer jag inte pallar eller att allt går åt skogen... Detta ska bli bra! Och jag ska inte tänka på det.


...Hata grupparbeten...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0