Snörvel

 Idag kom snuvan också! Aah nu har ja en komplett förkylnign! XP Känner mig alldeles svullen i hela ansiktet.
 Blir ingen skola för mig i morgon. Orkar ett inte med att resa hem.. och två.. vem vet hur det är i morgon. Är hellre hemma en dag då och ser!

 Dagen har förflutit sakta... gick upp sent, har ätit god middag, pappa har delat med sig om sina kunskaper om att det ligger nåt skumt bakom svininfluensan. Särskilt bakom vaccinet! Det är nåt på gång i världen! Det låter spännande. O många källor säger samma saker. Så ja e nog nästan beredd att tro pappselappsen!
 Nu hade han lyssnat på någon kvinna som varit involverad i detta. Och enligt henne blev man bara sjuk av vaccinet.. och att det var helt onödigt eftersom det är en vanlig unfluensa.. (minns inte exakt pappas ord av henne)
 Ja ska nog hur som helst inte använda vaccinet. Varje år dör flera hundra i influensa i sverige. Detta år börjar man plötsligt skrika i panik för en influensa som sägs komma från grisar (vilket den inte gör) Varenda tidning skriver det. O man tar fram ett vaccin i panik. Testar det inte utan bara direkt ska de ut bland människor. De som haft svininfluensan har inte lidit nåt märkvärt av den! Man rent av tvingar folk att ta vaccinet. Om inte för sin egen skull utan för andras! Jaja.. spännande är det. Vars är världen påväg... tss tss

 Ja e i alla fall sjuk nu o ja tänker ta en varm kopp te som botemedel strax när halsvärken lagt sig. Kan inte dricka på mornarna. För det smärtar nåt våldsamt. Så e astörstig sen på kvällen! :P
 Familen e på gudstjänst så ja e typ "ensam" hemma..

 God kväll underbara människor! :D





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0