Trötter..

 Hemma igen i mitt äckliga rum efter en lång men härlig dag! :D
 Klockan är två och jag är ledig i morgon. Skönt. Dagen ska då användas till att städa toalett och rum. Jag måste och då menar jag MÅSTE även diska. Ska även tvätta för första gången i mitt liv. Eftersom jag inte var hemma nåt i helgen fick jag inte den lyxen att få det tvättat. Ha ha.. Så får se hur det går. Måste ju lära mig. Pinsamt annars.
 
 Idag gick jag upp vid nio och gjorde mig i ordning för att möta en av lärarna utanför Wennerbergsskolan. Sedan åkte vi till kyrkan. Såg inte fram emot den långa dagen. Verkade som om jag var ensam trea.
 Väl där mötte jag i alla fall Anna. Skönt. Men hon var inte där nå länge.
 Vi var med på mässan i kyrkan. Trevligt. Har lite svårt för svenska kyrkans stil på gudstjänster. Traditioner traditioner traditioner.... Men predikan var mycket bra och intressant. Var fascinerad av att han lyckades hålla den otroligt kort. Var som bara 10 minuter eller nåt. Han ju knappt börja drömma mig bort XD
 Anna försvann efter gudstjänsten och jag traskade runt ensam. Pratade med folk som ville säga hur vackert det var, pratade lite med min lärare och ibland nån två, kollade även in den heta vaktmästaren :P. Men det var segt. Trodde aldrig dagen skulle ta slut.
 Fick även veta att ja och Alida var med i tidningen. Ser fram emot att se ha ha :P
 
 När det i alla fall äntligen tog slut åkte jag hem och gav katten mat. Bara tio minuter senare dök Alida upp hos mig och jag skulle åka med brudarna hem till Karro där vi skulle ha Fast and the furios- (het den så?) maraton. HAde sett tvåan och tyckte inte den var så bra. Men var kul att få umgås lite med mina sköna vänner.
 TAmar fick även följa med då jag funderade på att sova över där. Kul för henne att slippa vara ensam och få uppleva ett äventyr.
 
 Vi åt god mat, såg alla filmer (var rätt segt o ja fick våldsamt ont i min rygg) Vi tog en prommis och Tamar var glad att få springa runt lite i Filsbäck. (Ingen hemtur denna vecka så hon har inte fått vara ute nåt)
 När klockan var typ två var vi klara och några skulle åka hem. TAnken slog mig då att jag inte hade med koppel till Tamar. Inte heller låda. Jag skulle åka tåg och skulle kvinnan som hela tiden skriker "KATTER SKA ÅKA I LÅDA!" till mig vara där skulle jag ju knappast få åka med. (vi har bråkat 2 gånger redan) Åka buss med katt utan koppel skulle också kännas svårt. Inte för att jag itne litar på TAmar men alla andra töntar som tror att katter är otama och bajsar överallt och rivs och bråkar.
 Jag bad om plats i Annas bil och kom hem tio över två.
 Skönt...

 Sitter nu o spisar Christina Aguilera och pratar med Tamar som vill ha mat igen utan anledning. Ska strax sova. Ska bli skönt att sova i sin egen säng. även om det stinker gammal mat och rummet är så ostädat att jag gråter blod när jag ser det.

 God natt! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0