Kina, hårfärg och bön.

 Kom nu Tamar. Vi ska be. Såja. Sitt! Ligg! Duktig tjej.
Tamar lägger sig ner och spinner. Mycket skönt då hon var påväg att få ett av sina energiöverskottsrusningar!!!
Jesus kliar henne nog bakom örat. Se hon håller på o somna!
 
En mysig tanke och jag och syrran ber läänge. Skönt. Ett bra avslut på en underbar heldag med syrran. Har saknat henne. En månad. Fick min present av henne idag. En heldag med syrran. :D Hon bjöd mig på kinamat, köpte hårfärg och färgade håret. Vi hade ansiktsmasker, hårinpackning och bastu.

 Jag skulle färga håret orange. Riktigt rött. Stod länge o valde mellan kastanj och nån annan röd vacker färg. De blev kastanj. den var mest fyllig och billigast. (syrrans pengar) Men nu efteråt undrar jag. DET ÄR BRUNT! Asså riktigt mörkt rött! Jag e ju en ljus människa haha XP Ja dööör. Mina drömmar e krossade. Ja vänjer väl mig. Eller så får ja... vet inte hur ja ska göra detta ljusar? :P Känns inte så bra det här. Ska se om ja orkar lägga upp nå bilder sen, här eller på bilddagboken. Det är sent nu o syrran är här så :D I morgon.

 I morgon e de riskettan. Skippar skolan på morgonen då jag ändå inte skulle kunna vara med nå länge. Plus att Ulrika är här. Kan inte överge henne på morgonen. Nu vill ja bara ligga o mysprata med henne. Vi har så mycket att tala om. Vi brinner för så samma saker och... Jag ÄLSKAR min syster! :D <3
Bless


Kommentarer
Postat av: Anna

Vad härligt det låter, kära döttrar! Systrar det är nå visst med det, sådeså!

I dagsljus kan håret vara en annan ton... kanske...

2010-04-20 @ 23:53:34
Postat av: Fantomen

Jag älskar min syster också!<3

Och du blev skitsnygg i din nya hårfärg, sådetså.

2010-04-21 @ 20:09:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0