Snorig...

 Låg vaken till fyra igår natt. Längre kanske. Var så fruktansvärt täppt i näsan att ja inte kunde sova. Hur ja än låg fick jag panik. Satte på ronja rövardotter på youtube o tittade till halv tre. (kul film, mesigare än ja mindes haha)
 Men vaknade ändå rätt tidigt. Kan bero på farmors galet tidiga sms. Bra :) Men ja gick inte upp förrän halv tio. 
 
 Min näsa är söndersnuten för tillfället. Jag har ingen feber och är nog i skick för att binda några buketter. Men jag HATAR att visa mig när ja e riktigt förkyld. Stå där i kassan med rinnande näsa! Försöka se trevlig ut när näsan e alldeles röd o fnasig! Fråga chefen om jobb med en röst som låter som en 50 årig kvinna som rökt hela sitt liv! Nysa en arbetskollega i ansiktet!! Nej.. fy vad pinsamt!
 Men ändå både vill jag och måste jag. Suck. Låt mig få bli frisk! Jag bestämmer nog inget... ja klagar lite på någon så får den bestämma åt mig!

 Väntar för tillfället på mina kusiner. De ska komma vid halv åtta. mys :D Har saknat dem. Fast de bara har gått hm... halva lördag, söndag, måndag, halva tisdag... typ 3 dagar! haha..
 Farmor o farfar kommer ju någon gång ikväll också. Farmor skrev i ett av sina galet tidiga sms i morse att hon kunde köpa cola. Haha... får se om de var sanning. Låter som en underbar sanning haha (Det här med cola har ju blivit insane! Men ja e så törstig, o hittar inget som ja gitter anstränga mig o dricka med denna raspiga hals! haha barnsliga Petra)
 
 kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0