Stick iväg dumma nästäppa!!!

 Vaknade. Ovanligt pigg! Tror de beror på att ja fick sms från Amelia. Trodde de var morgon. Satte mig upp o plötsligt ringde en signal någonstans ifrån. Ja var asapigg. Tack o lov! :D
 Näsan var lagom täppt. Halsen lagom hes. Inget motsträvigt alls att bege sig. Tog en halstablett o stark nässpray o begav mig.
 
 VAr en seg dag på jobbet. Var lite kunder då påsken var förbi och jag fick inte göra mycket. Det var som om hon var ovanligt rädd för att ge mig arbete. Alla uppgifter var för krångliga eller så tog de andra dem. Visst. Ja kan väl inte neka dem att göra saker ibland också.
 Fick göra lite trista färdigbestämda buketter. Ett begravningsarr o massa handbuketter. Dagen slutade med att ja fick städa ur kylen. bra för min förkylning? Ja vet inte. Jag kände mig hur som helst tipp topp nästan hela dagen. På slutet var ja så hes o täppt att ingen hörde vad jag sa. Sånt stör mig. Ja pratar snabbt o sluddrigt. O när de inte finns nog med luft till alla ord, ord som ändå är hesa. Så tappar ja.. lusten att prata alls.
 
 Fick aldrig någon chans att fråga om jobb. Denna chef ränner runt så våldsamt. O ja har inte modet att stoppa honom och inför alla anställda vräka ut mig frågan. Ja vill få en ensam tid. Bara jag och han. Ett samtal. Inget stress!!!
 Får se om han ska berätta för mig hur ja jobbat eller nåt i morgon. De brukar ge tid till samtal. Fast vad vet han om det? Önskar mest av allt att de kunde säga direkt till mig. "Du jobbar duktigt, är du intresserad av sommarjobb?" eller "Du jobbar duktigt! Synd att vi inte har någon tjänst till dig!" kanske "Du är lite blyg o halvtaskig på de här. Jobba på så kanske du fr jobb här en dag!" haha vad vet jag!?

 Ska preparera mig igen så ja kom iväg i morgon med. Känner just nu inget större sug. Är rädd för att fråga, är nervös, hatar att vara snorig!!! Hon ja åker med frågade konstant om de var jobbigt o tyckte att ja var väl på gränsen för att jobba. (Hon måste vara en snäll mor)

Kram :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0