Utter?

 Idag när ja gick till skolan såg ja plötsligt något krypa fram över gräset i Lidan. Tittade noga. Vad i hela friden var det? En and som simmade med huvudet ner i vattnet? Näe. Den hade ju framtassar.
 Jag kom närmre o de lilla djuret fortsatte sin färd fram över gräset. Det var mörkt och snart kunde ja ana en nos, en lång kropp, en smal liten svans o tassar.
 En utter??? I Lidan. Finns de uttrar här? JAg kollade efter ett bo. Den var så liten. Som en råtta! Kanske att det var en råtta som ramlat i. Eller en utterunge. Tänk om de var en liten hund? Jag fick aldrig någon bra bild av det hela. Snart var bron slut o ja fortsatte gå istället för att kolla efter de lilla djuret som sprang fram i vattnet.

 Men kanske var det ett bra tecken... för provet gick galant. Elin gick snabbt igenom några delar och jag kunde de mesta. Ungefär i alla fall. Så G borde ja få annars skäms ja över mig själv haha..

 Dagen flöt på idag. Med att inte göra nåt, sjunga lite med Elin, Alida och Natta. Sedan rörlig bild där ja fortsatte teckna på min animerade film. Undrar hur i hela friden ja ska hinna med detta. Har på 2 gånger målat 10 bilder. Vilket kanske är 1 sekund av filmen? Jag ska ju tävla en vecka o betygen ska vara satta innan den 29 maj och.. uj uj..

 Nu har ja ätit lite middag. Hade inte mycket hemma så ja gör lite gröt som efterrätt. Haha plus att ja e så galet sötsugen. Men har absolut inte råd med godis. XP Tycker de e lite spännande o säkert bra att ha så lite pengar. Jag har levat på lite förut också. Så de går. Om man vill! hehe.. inget snask, inga lysrätter. BÖNOR! XP

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0