Sjuk?

 Oaaah. Ja har ont i halsen. Och det stör mig. Jag varken vill eller har ork att bli förkyld nu... Det värker i kroppen och.. Ja helt enkelt känner jag viruset ta över!
 Sov mycket idag. Det är typ det jag gjort. Sovit.. Galet mycket! Så nu e ja pigg? Näe.. känner jag mig själv rätt går jag ständigt runt med restskatt på sömnen så de e bara att sova när ja får tillfälle!
 Funderar på om ja ska göra någon sorts dryck mot halsont. Men kommer inte på vad. Honung har vi hemma. Lägligt! Men far min har lagt sig. Och väggen mellan köket och deras sovrum är som ett pappersark. Jag får inte göra saker i köket efter en viss tidpunkt... hmm...

 Annars har det varit bön idag. Trevligt. :) Vi var inte många. Det vanliga gänget. Det vanliga stabila gänget. Känns som en liten familj.
 Efter bönen traskade satt jag och pratade lite med Michaela och Orhan innan vi reste hem. Inte mycket hände.
 Nu e de natt. Klockan e tio i tolv. I morgon ska jag försöka ta mig upp en vettig tid för att bege mig till Töreboda och hämta ut mitt körkort. (Äntligen) Även kolla lite med blommor till det begravningsarr jag ska göra. Blir en trevlig liten tur. :)
 
 Så kanske man ska dra sig mot sängen...
kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0