Alla <3 dag!

 IDag är det det.. ovanligt tidigt känns de som Brukar inte de vara mitt i sportlovet. Minns hur syrran o jag brukade köpa presenter till mamma o pappa när vi var uppe hos farmor o farfar under sportlovet! :P
 HAde nästan glömt att de var alla hjärtans dag trots min stora date. Men ja fick ett glatt sms av min kära kusin Amelia haha.
 Ganska värdelös idag egentligen. Par får ett tvång på sig att vara extra kärleksfulla? haha De som inte har nån kanske känner sig extra ensam. Eller så inser många att de e en ganska vanlig trist dag! Alla affärer tjänar storkovan. Fast ja ska väl inte klaga. Som florist e ju denna dag min stora chans att kunna ta dubbelt så mycket betalt för en röd ros XP

 JAg kom inte iväg till Lidköping igår. De gick inget tåg haha XP TYpiskt mig. MEn ja kollade som tur var upp det hemma. Så slapp åka till Hova i onödan!
 Jag fick krångla med mamma o Ulrika och vi stressar iväg nån timme tidigare än vad de skulle till Skövde :p
 Sen kommer ja precis till Lidköping. Samtidigt som Alida med familj kommer förbi. Så ja hinner inte hem o hämta smink o stänga av värmen. Mina planer går inte som planerat. MEn ja gråter inte blod för det. Ser fram emot att få träffa mina väninnor och jag kan fixa den skiten nån annan gång.. :P Kanske efter daten tex.

 Nu måste ja ta mig en dusch o göra mig i ordning innan mor o syster kommer tillbaka från gudstjänsten :)
 kram

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha, vilken tur ja påminde dig då! ;b Inta kan ja påstå att jag och pontus var extra kärleksfulla men, haha xD Egentligen tycker jag bara det är en värdelös dag för vissa kan bli så nere. skickade ett sms till en kompis och han ba, haha, jätteroligt. hur kul kan det vara att fia alla hjärtansdag ensam!?!

Jaja..

Kram på dig :D

2010-02-15 @ 21:03:22
Postat av: amelia

Ett andra försök, haha xD

Tur ja påminde dig då! Haha ;)

Kan inte påstå att jag och pontus var extra kärleksfulla, haha! Och egentligen tycker jag det är en ganska värdelös dag eftersom en del kan bli så nere. Skrev ett alla hjärtansdag sms till en kompis och han ba, haha. jättekul! Och då skrev jag glädjedödare och då svarade han. men nu kul kan det vara att fira alla hjärtans dag ensam!?!

Jaja..

Kram på dig :D

2010-02-15 @ 21:10:40
Postat av: amelia

Båda kom ju med i alla fall, haha xD Och nu får du ett tredje! :d

2010-02-15 @ 21:11:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0