Bastudag!

 Ja! Idag är det sannerligen dags för en stund i bastun.
Det är skönt. men ja tröttnar snabbt. Tycker det är trist att basta ensam. Men i detta kalla hus längtar man ständigt efter värmen. TAmar blir ju också lycklig! :)

 Jobbade inte länge i skolan idag. Till kvart över fyra typ. Har gjort klart trädet nu. ringde till och med till Råda sand. Fick prata med en helskön snubbe! ;) Me like Råda sand!!! Men ja fick bara 25 kg. Tyckte det lät mycket men det var.. lite. Så har fått fixa skiten med en nödlösning. Men behöver ändå mer sand. Ni får se senare hur det ser ut. För just nu är kameran i Slätte och jag i Lidköping XP

 PÅ torsdag ska vi hela yrkesbevisgänget stanna kvar i skolan och jobba tills sent på kvällen. Vi ville sova över men det gillades inte av vaktmästare o styre.
 Då får vi gott om tid att jobba. Jag är väl egentligen klar så när på Powerpointen som ja får panik på. Tycker provet är så halvseriöst. Så man vet ju inte hur man ska göra för att få Power pointen att vara den blandning mellan oseriöst o seriöst som den måste vara.

 Ser inte fram emot sportlovet! Kommer sitta 90 % av det hemma med päronen :S Fast borde väl vara glad för ledigheten. Är ja konstig?

kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0