Lååång dag!

 Var i skolan till fem idag haha. Men det var ändå soft. 2 timmar övertid. Vad missade jag hemma. Lite tv och en masa slöartid. HAde ju trevligt sällskap i form av Nathalie också! :D
 Är projektarbetet som tar tid nu. Yrkesbevist ska vara typ klart till på måndag efter lovet. Ska ha gjort en powerpoint. Beställt blommor och gjort klart Så ska mitt yrkesbevis se ut. Ett 2 meter högt träd ungefär... Kanske inte exakt såhär. Mindre färggranna blommor. O mer detaljet XP haha alla konstruktioner. Så bara o jobba. Måste ringa efter sand också. suck. Hatar att ringa. Hatar att säga lååånga presentationer. "Hej jag heter Petra och jag läser till florist på De La GArdiegymnasiet. Det är så att jag håller på med ett projektarbete och jag undrar om ni skulle kunna sponsra med sand!" piiiinsamt!

 Blev nervös. Tror jag behöver mycket bekräftelse. Litar inte på mig själv för fem öre. Stod och jobbade med mitt träd och läraren sa inte ett ord till mig. Jag undrarde om hon var besviken på mig. Att hon trodde bättre om mig. Men att hon inte ville säga nåt utan lät mig jobba självständigt för att se om ja fixa det. Funderade om det var bra att jobba självständigt. Sitta där utan ett ord till läraren. Men ja vill höra nåt. Kritik. Beröm. Vad som!!!
 Tillslut ställde jag mig en bit ifrån och kollade trädet då kom hon. (äntligen) O tyckte trädet var otroligt vackert!!! :D I'm so happy! :)

 Kom hem halv sex. och lyckades göra middag och äta på en halvtimme. Jag skrämmer mig själv!
 Så nu sitter ja o vet int vad jag ska göra! :S
kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0