Lidköping..

 Tillbaka igen. För i morgon e de lite skola!

 http://nlt.se/startsidan/lidkoping/1.745432-fyra-grundskolor-stangda-gymnasiet-oppnar-delvis 

Haha har upptäckt NLT på nätet.. o ja.. de har ju snöat lite här i Lidköping! :P

uj de var länge sen. Fullt med snö var det också. Resan var lång o seg o full med mögliga physalis tills ja plötsligt var framm. Det var bara jag en snubbe och en tant som reste. TAnten var snabbt upp. Jag tog det lugnt. Slutstation ju. :P Snubben reste sig o ja gick precis bakom honom. Han öppnade Från NlT:s hemsida! dörren och höll upp den så att jag skulle få tag på den. Plötsligt!!! Istället för att som en vanlig människa släppa dörren till mig och gå vidare ut ur tåget gick han plötsligt åt sidan. "Varsågod!" sa han och böjde blicken.
 Haha kände mig mycket.. fin.. "Tack!" sa jag och log och gick snabbt därifrån i rädlsa för att han ville prata mer med mig. Men de ville han inte. Han var bara en gentleman. Haha.. Man blir ju fascinerad. Så onödigt tilfälle att vara gentleman på!!!

 Promenaden var lång. Nån pellejöns hade ju glömt att skotta trotoaren på hamngatan. (De har väl fullt upp med de la gardie gymnasiet) Jag såg att någon tidigare hade gått i snön och jag gick i dens fotspår. Vilket flera andra gjort. Men det var tungt och jag ångra mig direkt. Efter halva trotoaren hade någon skottat upp en infart och en hög snövall reste sig. De som hade gått före mig hade gett upp snöpulsandet och gått ut på gatan. Ja följde deras exempel. man undrar ju vad kommunen sysslar med! En vecka har de ju gått!!!

 Hemma var det.. som vanligt. Min hyresvärd hade skottat trappan men det har snöat mer sen dess. Nån Decimeter. Så ja fick skotta med skon för att få upp dörren. 
 Kollade runt i huset. Inga nya grannar. Ingen som basta. Ingen tvättmaskin på. Kallt. Stökigt. Luktar kryddor! Vissna blommor. Skönt att vara hemma!

God natt :D kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0