Lördag

 Kändes nästan värdelöst att resa hem nu när ja drar tillbaka till Lidköping ikväll. bara för att få ha en date med Alida o Elin i morgon :)
 Men visst är det väl trevligt att vara hemma. I lagom stor portion! Ja reser katt (Kommer bli tomt utan Tamar i Lidköping) och packnigsfri också. Mycket skönt ;) Bara att sitta på tåget och.. inte ha nåt att göra. Hm.. ja kanske ska ta med en handväska så ja kan ta med en bok. O nåt att fika. HAr bara broccoli hemma i Lidköping! XP och mjölk som ja MÅSTE dricka upp innan lovet :p
 
 VEt inte vad ja ska hitta på idag för att få tiden att gå lagom fort. Funderar på att fortsätta på min tecknade film eller kasnke plugga. Körkortsteori eller växtkännedom. Nu när ja har ett skrivbord och en skön miljö att plugga i. Bättre än i Lidköping i alla fall!
 
 Nej ja har inte nåt intressant att skriva. Eller drömde i natt. Absolut inte lika klart som då ja dröma om novan. haha Denna dröma minns ja bara delar ifrån. För att ja pratade med tusen människor. Som vanligt. Men ja drömde i alla fall att ja var i kyrkan. O att de var massa ungdomar där. ARGH vad ja saknar ungdomsgudstjänster!!!

kram :D

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0