Mycket snö...

 Det må ja säga. Vilken vinter!!! O när man
 trodde det var över och att snön skulle
börja försvinna. Då kommer det ännu mer! XP Me like me like.. (förutom om man ska tänka på alla de som fått stora problem pga snön.)
 Jag har än så länge inte fått nå problem med snön förutom att skolan är stängd i morgon! Skönt på ett sätt. Men samtidigt tänker ja på yrkesbeviset som skulle in i morgon. Hoppas vi får en dag till... för ja e inte helt klar med power-pointen!
 Men ja hoppas mina domare förstår... inte mitt fel att skolan känner för att skotta taken på en måndag just då jag ska skriva klart allt!

 Var ute i snön igår. Var underbart. vintern kommer nu.. efter säkert 10 värdelösa vintrar!!! Det är så här det SKA vara! :D
 Kolla in http://igwt.bilddagboken.se för att se fler bilder från igår :D

Hm.. känner mig alldeles tom. Vad i hela friden ska ja göra nu? har fått typ 2 till lediga dagar. För ja älskar att resa på vardagar då tågen går senare o oftare. DÅ känns dagen fri o lång.. Och ja slipper söndagsångesten o därför känns söndagen plötsligt mer fri och ledig! MEn vad ska ja hitta på? Mitt prov som ja skulle göra i morgon lär ju också bli framflyttat haha..så.. ja känner mig... fri :P


 Idag skiner solen.. O ja känner verkligt för att gå ut o göra nå! ;D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0