Sigtuna, Norrtälje, Stockholm!

 Det var en hektisk men samtidigt rätt trevlig resa tillsammans med mor o syster o katt. Ja Tamar fick följa med. Jag var så lyckligt :)
 Resan började med ett stop i Sigtuna för att hälsa på Bibbi i sitt nya hem! Mycket trevligt. Gillar Sigtuna så ja hoppas på att få hälsa på där nå mer. På sommarn! :D
 Tamar fick bråka med hundarna medan vi andra åt och hade trevligt :)

 Resan fortsatte till Norrtälje o morföräldrarna. Såg mycket OS där. Var skoj. Har ju inte tillgång till tv och jag gillar vinteros. I alla fall vissa grenar. Korta grenar. Ja hatar utdragna sporter som Hockey. Räcker med sista perioden. Men visst om de går bra för Sverige så.
 Allt där Sverige är med är ju trevligt. Så har suttit en hel del framför tvn.

 Men ändock inte så mycket då vi tog en färjetripp till Åland nästa dag. Ja mamma o syrran! Var väl halvkul. Vi gjorde en betygsättning genom att sätta fingrarna under bordet och sedan samtidigt ta upp dem. Alla gav en fyra!
 Vi satt. Ja skämde ijäl mig då vi åt medtagen mat. (Men de kostar ju äkcligt mycket) Sedan gick vi upp på däck o halka runt lite. Var som en isbana med den blöta snön på det glatta golvet. Mycket spännande.
 Vi skrattade lite åt dansbandssångarna och såg en hel del OS.
 Väl framme i finland fick vi inte gå av så vi gick upp på däck o ja o mamma spottade på finland. haha.. Barnsligt värre.
 Resan fortsatte med kortspel till svenska gränsen då vi åt middag. PÅ båten och sedan var vi framme!
 Nej färjor= töntstämpel!

 Nästa dag alltså torsdag for vi till stockholm och moster! :D trevligt.
 Spänning blev det att hitta in. Jag satt i baksätet o var nervös för att ja inte kunde göra nåt. Varken köra höras eller läsa karta. Ja bara satt o spände mig.
 Mamma blev orolig när vi aldrig svängde av till E4. Ulrika blev då osäker när hon såg Täby o inte snabbt fick ihop det med kartan. ja satt i bak o hojtade om Stocksundet (het de så) Vilket var de enda ja tagit fasta på. "Vi ska svänga av efter Stocksundet!"
 Självklart hade ja rätt men ja var för osäker för att säga emot mer så vi tog en runda mot VAllentuna typ :P
 
 Väl i stockholm skulle vi möta Sonja vid en mack. Vilket också krånglade. Mamma körde rätt o bra med Ulrika. Jag höll mig lugn i bak då ja inget visste. MEn så svängde vi fel. Bort från macken haha. O I stockholm e de så fint att kör man fel måste man köra en halvmil innan man kan svänga in någon stans o på något lyckosamt sätt lyckas hitta tillbaka.
 Vi lyckades. Ja pratade med Sonja i telefon som försökte dirrigera samtidigt som mamma gjorde saker o skrek att ja sa fel eller att hon hade panik!
 Vi kom i alla fall fram. O de var trevligt i Stockholm med,

 Nej ska inte skriva massa ni inte orkar läsa. Skulle lättat upp de hela med bilder också. Men ja ids inte sätta in dem nu. Kommer nog göra det på bilddagboken framöver. Så kolla där http://igwt.bilddagboken.se  :D

Nu ska ja spela backpacker med syrran <3
kram :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0