Girlzen... <3



 Dagen blev helt annorludan än planerad! Alida kom försent.. pga tågproblem. När hon väl kom stekte vi pannkakor o hade allmänt trevligt. 
 Sedan bar det av till bion. Vi beställde biljetter o fick till vår fasa vceta att föreställningen var fem inte tre. Men deras hemsida är ju katastrofomöjlig att förstå i så fall. Bitter.. Vi bestämde oss att i alla fall gå. Men nej... "det finns bara tre platser kvar. Utspridda!" Nej tack! Vi beslutade oss för att inte se. Det var inte 3d heller. Det fanns bara i storstäderna här i Sverige.
 Alida o jag gick suckandes neråt gatan. Vad skulle vi göra? Vad skulle vi göra. Vi skulle kanske våldgästa Elin tänkte ja i mitt inre o föreslog för Alida.
"Ska vi våldgästa någon?"
"ELIN?" svarade Alida. 
 Tåget gick bara 20 minuter senare o snart satt vi hos Elin och hade trevligt. Kollade på snygga killar på facebook. XD Tog fula förvrängda kort med Elins dator. ;P Och skrattade tillsammans. Så jag är inte bitter över att ja missade filmen :D

 NU ska ja avnjuta lite gammal uppvärmd pizza och.. hm te?

Kommentarer
Postat av: alida

haha tack för en underbar dag min underbara petra! :) de va nästan roligare att våldgästa elin ( dock fick hon ju en liten förvaning, så hon hann ta på sig lite kläder ;) ) hehe puss på rumpan!

2010-01-11 @ 00:28:36
URL: http://projectbackpackers.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0