Söndag...

 hemska söndag.. dan före skolan...
 Så brukar det vara men ja ser fram emot att jobba med blommor så.. :P vilket vi gör måndag tisdag :D

 Vart en trevlig helg. Förutom att ja känt mig så sur o vresig hela tiden. Kanske dags o börja med magnesiumen igen. Glömde o tillslut la ja den på hyllan med tankarna. JA behöver dem ju inte. Mår ju prima. tss tss
 
 Vi var som sagt var hos Backmans på lördagen.. var trevligt. :) föräldrarna höll brinnande konmversationer om tro och vi andra samtalade om Viktors IV-val.. haha..
 Det kunde slutat fint om ja inte dragit foten efter deras trägol o fått en sticka i foten. Ja drog ut den. O trodde strumpan hade hindrat den från att träda in så ¨långt. DEt var en så kort sticka också!
 MEn icke. Ja kände hur det var ömt där stickan farit in och det var som en knöl. Funderade på om ja blödde?
 Väl hemma kollade ja efter men först i morse upptäckte ja att det var kvar en bra bit att stickan djupt in i tån. Skit också.
 Fick tillslut ta bort min stolthet o be mamma pilla ut den. Men hon lyckades inte. Den är kvar där inne. ja utled massa smärta medan mamma grävde sig djupare o djupare in i huden. Men min hud var tyvligen för hård så hon lyckades inte få ut den.
 I morgon tror ja att ja ska lägga ett snitt med snittkniven i skolan. Har pillat ut taggar med den förut haha.. usch men denna ligger djupt in. Det kommer bli hemskt!!! XP

God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0