Egentid!

 Äntligen börjar dagen dra sig mot sitt slut. Har inte hänt mycket mer än tidigare. Ismet och Orhan kom förbi för att hämta sina cyklar. Var kul att träffa dem igen. :D Förhoppningsvis hittar vi på nåt i morgon. Om inte annat är det bön! :D Så i morgon blir mer fartfyllt än idag.
 Har umgåtts lite med min trötta familj. Inte mycket men.. lite. Vi har suttit och kollat på youtubeklipp och bilder från semestern. Känns som en evighet sen jag roade mig med kusinerna i norr.




 Tittar på bilder och minns hur jag var kattvakt förra året. Är lite avis på syrran som fått bo här ensam en vecka. Det är skönt. Att ha huset för sig själv. Men kanske skönare att ha ett annat hus. Ett nytt hus. Hade gärna gjort nåt liknande igen i år. Men inte lätt att hitta någon som behöver husvakt sådär bara haha :P Och familjen får man ju inte ur huset på en handvädning!



 Nej jag får väl leta jobb och lägenhet. Flytta hemifrån på allvar. (Då får jag gott om egentid) Men vars vill jag bo? vars finns det jobb? Kan jag verkligt med att lämna tryggheten i Slätte. Lämna de få vänner jag har. Så sugig jag är på att skaffa kontakter. Har ingen skola längre som tvingar på en massa härliga jönsar haha :P
 På tal om det. Länge sen man träffa gamla klasskamraterna!  
kram

Snyft, Saknar mitt långa hår... (fotona)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0