Norrland nästa!

 Sista inlägget innan avresa.
 Jag tänkte ju packa i morgon men icke. Min hårda pappa kom hem och sa. "Vi kan ju hämta upp dig i morgon. Packa nu!!! PACKA VI VILL JU PACKA UT I BILEN OCKSÅ KANSKE!"
 Jag lyder min pappa blint och packade på 5 minuter!
 Har gjort mig i ordning. Ska fixa håret lite till sen drar vi. Först bön. Sen fest.. Mycket bra kväll!
 Sen en veckas semester. Känns nästan lite vemodigt att lämna folket här. Har nästan tappat sugen. Särskilt när Ulrika kommer med briljanta idéer vi kunde göra om jag stannade.. hm... man kanske kvickt ska ångra sig och stanna hemma. Men... samtidigt ska det bli redigt skönt att komma bort från allt här nere. Vardagen. Och få träffa släkten. O få lite vacker natur i ögonen!

 Snart sex. Allt detta packande och krånglande gjorde mig stressad. i onödan såklar... för nu e ju det endå upptaget på toan så jag inte kan göra mig i ordning klart.. hm. Juste.. tänkte ju ta med mig ett par finskor. Vet inte varför. Jag använder det sällan. Men tanken på att det kanske kan komma ett tillfälle att ta på sig high heels och jag inte har ett par såna vore ju otroligt gripande.. Så de ska ner i väskan. frågan e om ja ska ta de ashöga med remmar eller de höga helstängda... Båda?

Snart åker ja... (utan syrran dock. Så de blir ingen att prata med i baksätet :( eller så får ja mer space att sova på!) 
kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0