Underbar natt!

 Uj vilken seg dag. Jag har inte gjort annat än att ligga framför tvn, läsa eller.. slappa. Men kanske med rätta för jag var och är redigt trött. Natten till idag erbjöd inte mycket sömn.



 For till Tannsele på kvällen och där hängde jag på till stallet då Amelia skulle ta hand om hästarna. Jag fotograferade mest. Men de blev inte mycket bra. Hästar e svåra och vi var inte där nå länge för att de perfekta tillfället skulle dyka upp haha. Sedan hamnade vi framför Mamma Mia på något märkligt sätt. Cecilia satte bara på den och utan att anstränga oss såg vi hela. Och sjöng med för fulla muggar.
 Vi gjorde en löjlig film. Nakenchock med Cicci? (haha)
Sedan satte vi oss i köket och fikade och pratade. lääänge. Om allt mellan himmel och jord. Klockan blev tre och vi såg hur det på allvar började ljusna där ute. Solen var på väg upp.

 "Ska vi köra någon stans och se soluppgången!" Föreslog jag
"Ja!"
 Så vi drog ganska snabbt iväg. En viss kusin (nämner inga namn) hamnade på toan och gjorde sig fin.. haha Vi bestämde oss för att köra till "berget" bakom hotellet för att titta på solen men vi körde iväg för sent. Och solens strålar smekte bergen redan när vi lämnade huset. Och när vi kom fram till Lycksele lyste solen i våra ögon.
 Men vi klättrade ändå upp. Tog lite foton (inte med min kamera. Den var död) och hade allmänt trevligt. Ingen av oss var trötta alls. Lycksele var stilla. Tyst. 
 Larmet gick på Dollarstore och securitas kom dit. De kollade misstänkssamt på oss när vi tog bilen och snabbt stack därifrån. Till vårat nästa mål. Glass på Statoil! XD
 
 Vi åt våran glass vid älven och njöt av solen. Det var inte kallt. Lite kyligt kanske. Men inte kallt. Vi myste. Tog en prommis in till torget och kollade på förödelsen efter Diggili-konserten. Stökigt.
 Vid fem började det komma människor på torget och vi styrde kosan hemåt för att lyssna på Kulan och Munken och sedan sova några timmar innan en Gubbe skulle komma och titta på huset.
 På morgonen vid halv elva for jag hem... :)

 Så jag ÄR trött idag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0