Överlevnad...

 Hemma igen. Efter en dag på stranden och i Tannsele hos släkten. Trevligt. Kussarna och jag har även planerat inför våran bestämda överlevnadstripp som ska bli av nu... Spännande..
 Packlista har bestämts. Vi ska ha med sovsäckar, varma kläder, yxa, kniv, tändstickor, ett kokkärl, fiskespö, en kamera, en filmkamera (haha), pressning (lite lyx. Men så vi ska klara humöret i fall vädret brtyter samman)
 Ska bli kul detta.. Spännande. Undra om vi kommer bryta ihop. Vara konstant sura på varandra. Lite sömn, lite mat. Haha vi lär vara förstörda. Men klara vi det får vi väl ha en svullarfest på Onsdag haha. VI ska vara ute i skogen från runt tolv i morgon måndag - Onsdag morgon.. :P 

 Håller just nu en smart sms-konversation med dem om vad vi ska ta med oss var och en. Om vem som tar yxa, hur mycket fiskeredskap vi FÅR ha, hur mycket kläder man FÅR ta med och om vi ska ha med bikini eller om de e lyx haha :p Svårt att sätta gränser.. Vi får ju inte göra det lätt för oss.. XP
 Vi skulle ha diskuterat mer djupt nu när vi träffades. Men man kan inte tänka på allt.
 
 Jag tar inte med någon egen kamera. UTan vi tar en tillsammans. För att slippa ha så mycket med oss. Men vi ska dela på fotona sen. Så det ska självklart komma upp bilder från tiden i skogen här.
 Men räkna inte med nå mycket uppdateringar nu framöver. Inte alls under dessa 2 nätter för att vara exakt.haha 

 Nu e ja sugen på te!!! :D

 kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0