Home sweet home!

 Hemma... trött..men glad...
 Snart i alla fall. Just nu är tröttheten för stor. Vill bara sova mer men suget efter dator var för stort. Så ja gick upp. Vaknade tidigare idag men i stor tristess av att alla andra sov la jag mig igen och.. råkade somna haha.

 Vi kom hem vid halv sju i morse. Inte så sent. Vi startade resan från Aggö vid halv tio ungefär.
 Det var trevligt där i Aggö. Eller blandat. Vet inte vars jag ska börja och berätta om vad vi gjorde där. Vill inte skriva för långt och så intressant var det inte!

 Vi kom dit på fredag. Fick efter lite trassel våra stugor. De två längst ner. Med lite gräsmatta. Inte våra gamla för där bodde några stockholmare.. grr
 Vi var inte sena med att gå ner till havet. Ligga på stranden och bada. Det var kallt att gå i. Och äckligt. Jag gillar inte havet. Men väl i lekte jag och mina kusiner länge.
 Dagen fortsatte med god mat och avslutades på klipporna. En liten tradition. Det var vackert och varmt. Jag och kusinerna tog mängder med hoppkort mot solnedgången. (med Amelias kamera dock)
 Sedan fika i stugorna tillsammans. Mys.
Vi la oss rätt tidigt. Fanns ju inte mycket att göra uppe och vi fick inte störa grannarna.

 Nästa dag var en katastrof. Jag vaknade med inställning "skit också!" Vägen till toan störde mig. JAg blev vansinnig på alla som skulle sgäa God morgon (ett hemskt hemskt hemskt ord!) Jag orkade inte äta frukost ute vilket man skulle. Jag var irriterad på alla. Var trött på hela släkten och ville bara hem. Stod framför spegeln och kände mig fulare än någonsin. Min nya frisyr SUGER!
 Så de sluta med att jag gick och la mig igen och sov tills eftermiddagen. runt fem sex?
 Då spelade vi vollyboll. Underbart. Älskar den sporten. även om mitt lag ständigt förlorade haha.
 Kan erkänna att alla som skulle göra sig lustiga över att jag sovit så länge, störde mig. Jag hade inte varit trött. Men de fick de tro!



 Tredje dagen var en avresedag. Först for mina ena faster med compani. De skulle resa långt så de for tidigt. Vi andra stannade längre. Min farbror och mamma hade ju kommit så vi skulle njuta där ett tag till. jag ville hem. Men dagen blev rätt bra.
 Vi for ner till klipporna mitt på dagen då solen tittade fram. Det blåste hårt och var lite kyligt men jag och Amelia gled ner i vattnet. Iskallt! (tidigare hade det varit varmt!)
 vi simmade ändå bort till en klippvägg och lätt oss handlöst slås upp och ner och runt och under av vågorna. Skrattade nå våldsamt. Och min stackars bikini var inte mer på noterna. Men vem har tid att fundera på om man blottar sig när man har kul!!! XP


 Nu e ja i alla fall hemma... Med en liten rädsla för hur det blir nu..?
kram
Självklart fler bilder på http://igwt.bilddagboken.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0