arbetsförmedlingen!

 Hemma.
 Var inte en heldag i MAriestad. Men en ganska lång.
 Kom dit precis så ja mötte ledarna o resten av ungdomarna. "Nu går vi ner!" (kunde ju åkt lite tidigare insåg jag då!)
 Var ganska intressant möte. Intressantare än ja trott innan i alla fall. Det kändes hårt dock. Som att nu när ja skrivit in mig då ska ja minsann inte tro att ja kan vila. SÖK JOBB!
 "ok..."
 Vi var för mycket folk så nå snack med handledare kunde vi glömma. Men vi var tvungna att skaffa jobbcoach o fylla i ett papper med de frågor ja antar handledaren hade tagit med oss om vi hunnit.

 Efter arbetsförmedlingen handlade jag. Fick blackout och kom inte på hur man åkte till willys från centrum. Försökte åka baklänges men fick ge upp och bad Lizen om hjälp som gav mig bra hjälp. Mot badhuset.
 Dock var ja på fel sida om järnvägen och tänkte. Ja tar en genväg hehe.. my as heller.
 Körde länge bland massa småhus och aldrig verkade vägen ta av mot höger. Vilket var det håll jag skulle åt. Började bli lite orolig. Men så plötsligt. Rondellen. Rondellen vid carlsons. Den vi brukar köra på när vi kom hemifrån till Willys. Så snart var ja där.
 Kände mig så vuxen. haha

 På hemvägen gjorde ja bort mig hela tiden kändes det som. Först missade ja att inte hela vägen var avstängd utan bara halva. Så de kom en bil från vänster som ja inte sett när ja svängde ut till vänster FÖRLÅT MARIESTADSBILKÖRARE!
 Men ja skärpte mina sinnen o körde som om ja var på körskolan igen. (varför gör ja inte det nu?)
 Tills ja kom ut på vägen. Sjöng högt och plötsligt såg jag som i ögonvrån framför bilen framför mig. En älg? En stor älg. Såg ut som om den var bara någon meter framför bilen. Men ja såg inga tecken på att bilen bromsade. Han saktade ner. OCh det gjorde ja med. Lite vett har man. Glodde runt som en tok i skogen. inga fler älgar. Ja ska minsann vara olycksfri!
 Nu e ja hemma. Hungrig och varm. Men på nåt sätt taggad för att söka efter jobb!!!
kram
 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0