Arbetslös...

 Äntligen börjar dagen ta slut. Ja har varit seg, syrran har varit seg. Till och med Tamar har varit inne hela dagen och sovit? Undrar varför? Haha
 Men nu får det vara nog med såna dagar., För ett tag. Ja blir så rasstlös o de känna slösigt. Vi satte på en film i alla fall och åt våran mat där. Ja o syster. Vi var juu ensamma o då passar man på att göra det gott för sig. Slippa det där tramset med att laga en måltid som alla ska äta. Vilket bara e tröttsamt, tråkigt o otacksamt!
 O äta framför datorn framför Johnny English. en film syrran påstår vi ofta ser när vi ensamma hemma haha 

 I morgon funderar jag på om ja ska pallra mig med min mor till arbetsförmedlingen och verifiera mina uppgifter till inskrivningen som arbetslös. Det känns trist o pinsamt. MEst för att de inte finns nån personal där utan man måste ringa för att sedan få prata med någon i en webkamera.. tss tss Och jag vet väl inte om ja gjort rätt???
Men ja måste ju få det gjort.
 Ja säger som så. ja trivs inte med att vara arbetslös. Ja vill vara barn igen. Skola, lov, studiebidrag. Slappa... Sommarlov!!! Inga krav på att skaffa jobb eller lyckas i livet. Får ju tack o lov ett studiebidrag till om ja inte minns fel. Mycket bra. Så pengar har ja över sommarn. Om ja inte slösar dem på bensin XD
 Sen efter sommarn. Då blir nog det lilla äckliga trycket, som ligger o flåsar mig nacken hela tiden, större. Skaffa jobb! Gör något!!! Flytta hemifrån!!! Just nu försöker ja bara glömma. ja har sommarlov nu!!! Vare sig ja e arbetslös eller inte. Har man kämpat ett år i skolan så ska man ha lov sen!!!

 Nej om man skulle ta en prommis... ;D
kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0