Ett sista meddelande från mig!

 God afton.

 bönen var trevlig. Gjorde rätt som åkte. :D var inte så trött där och är inte så trött nu heller. Haha Förstår inte. Men på kvällen liksom vaknar ja till liv. Är lite sugen på en prommis. Det brukar jag vara och sen går jag aldrig på någon. E ju inte lika kul själv. Fast ändå. Promenera, fundera, tänka, smsa, be, Fota! :D

 Har kollat på Bert. Filmen "Den sista oskulden" Namnet var väl nog för att ja skulle förstå att den inte var lika bra som serien. Men ändå ville ja tro att Bert alltid är Bert. Men filmen var sämre. Vi orkade inte se klart hela så vi har en halvtimme i morgon att fröjda oss i. Ska Bert få sin drömtjej?

  Är som sagt var inte trött. Ska nog sitta här i vid datorn och nörda ett tag. Vi har fortfarande besök så datorn där Tomb raider finns är ockuperad (eller det rummet är fullt med sovande människor)
 Tamar gillar inte besöket. Hon gillar inte barn. (Inte de barnen i alla fall) E hon min katt eller e hon min katt. Så hon håller sig ute. Kommer knappt in för att äta min lilla stackars älskling. Så tror ja ska bege mig ut och leta efter henne och bära henne till säkert ställe. Bära henne förbi alla barn. Högt ovanför händer som vill klappa för hårt. Högt ovanför munnar som skriker för högt. Högt ovanför fötter som springer obalanserat, hårt och plötsligt. Mitt rum! :D
  På tal om bära. fick en vision idag. På en tavla. Under bönen. EN TILL! Ja måste måla. Har ju inte lycktas pränta ner den första än. suck... när ska ja få ro till att måla! Rita!!!

kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0