God morning sunshine.

 Gick upp astidigt i morse. O la mig astidigt igår. Klockan tolv. Inte illa pinkat. Låg dock och smsade lite, läste lite och kunde inte somna. haha Det var varmt och jag ångrade att jag lagt mig så tidigt. I vilken värld skulle ja somna så tidigt?
 Tror ja slumrade till mellan tre och sex. vid sex hörde jag pappa böka runt. och det gjorde Tamar med. Men hon väntar alltid tills pappa gått innan hon går upp och börjar grina.
 Som en väckarklocka. Hon går ut mjukt. Prro prroao prroo
 Jag gick upp och hämtade henne. Vet inte hur många gånger. och hon spann konstant. Hon e så glad och kärleksfull på morgonen. men inte jag. GOSA klockan sex på morgonen. My as heller. Sov knaskatt!!!
 Meoo prroaou
 De mjuka lätena har övergått till ett lite mer gråtande tyst skrik.
Jag kämpade vidare med att få henne att somna om men icke. Snart började hon skrika korta högljudda läten. Det var droppen!
 jag for upp. öppnade fönstret för att slänga ut henne som vanligt. Men när ja stängde fönstret fick hon panik och ville vända. Men ramlade. jag öppnade fönstret igen och kollade ner. Två förväntasfulla ögon tittade upp på mig.
 "Kom då!"
Hon kom in och började skrika igen.
"OK!!! Jag ger upp. Vi går upp nu dumma katt!!!"
 Klockan var halv åtta. Jag hade kämpat i nästan en timme o var klarvaken! Tack!

 Har spelat lite spel och bakat en kaka till picknicken snart. Med Izze och piji! Ska bli trevligt. Och kakan smakade riktigt bra. Var en konstig kryddig sockerkaka. Med te i. Den hette honugssockerkaka. men ja skulle inte kalla den för det. honungen ger väl ingen speciell smak?
 Men frågan e om kakan blir lika bra. Jag kan inte baka!

 Ska göra mig i ordning lite nu för att sedan börja vandra mot sisjön! :D
kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0