SKOR!

BARA FEM? Den här dagen tar aldrig slut?
 Föresten. Får man köra på den lapp/kvittot man fick... fattade inte riktigt det. Det lät som ja fick köra direkt. Men ja förstod inte så vet inte om ja vågar. kanske bäst o vänta på körkortet. eller vad de nu var man fick med posten XP haha
     
 Jag är galen. Gick för att köpa skor. Men märkte att de pengar ja fått inte räckte riktigt så fick gå dit senare igen och shoppa.
 Valde mellan två par skor. Ett som inte var urläckra men helt klart snygga. En hög klack men inte högre än ja haft tidigare. och jag ville ju ha platå..
 Det andra paret var coolare skinn, lite mer detaljer och högare klack. Lite platå. Stod länge o provade. Men hade ändå på nått sätt bestämt mig för de andra. Men ville ha någon där som sa. ÄR DU DUM ELLER? Du kommer få asont i fötterna i morgon. Tänkt på det pucko!
 Eller.
 Ja. Ta dem!! Det spelar ingen roll om de gör lite ont. Du kan ta av dem på kvällen!! :D De var ju verkligen asläckra.
 Men ensam var jag. Frågade lite via sms men fick inget klart svar... valet var upp till mig. O ja valde de svårare. Galnare skorna.

 Provade gå lite hemma i dem och man får ju gå som en robot. Blir inga långa steg i morgon. Vet inte hur jag ska dansa. För om jag böjer mig lite framåt tappar ja balansen lite.
Blir till att öva i koridoren i natt.
 


 Haha o ja ska nog klara skorna. Man måste ju avancera. Dags för lite högre klack än tidigare!!! ;D haha kära tider..

Kommentarer
Postat av: Anonym

Såååå snygga dom va ;)

Kramisar <3

2010-06-10 @ 22:02:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0