Sol vind och vatten...

 Idag får vara min ledighetsdag. Från plugg alltså. orkar inte sitta mer med teorin. har läst lite men. Näe. En helg är en helg. Ja kan läsa lite men det ska inte vara för att ja måste. Får vara min lilla sabbat idag!
 Var otroligt skönt att bada. Idag var det varmt i vattnet. Har varit lite kyligt tidigare gångerna men idag var det perfekt. Termometern visade 19 (men syrran påstår hela tiden att den inte funkar eftersom den visade 30 förra året.) och det var nog runt 20. Njutbart.
 Vi var nere länge. Badade, lekte, badade, fikade, badade, lekte, pratade, badade. Och ja. Det fortsatte så. Gick ner vid elva och kom hem lite efter fyra. En underbar dag! Ja e bränd. I ansikte o på armar. Mest i ansiktet o mest på den högra sidan. Satt hela tiden med solen från samma håll haha Typiskt.
 Mer förkyld e ja inte. Hostade knappt alls där ute o var inte särskilt snuvig. Först när ja kom in blev ja täppt i näsan och började hosta igen. Kan ju bero på att man får kallsupar hela tiden o snyter sig på det viset. Hostan vet ja inte varför den uteblev.
 Och eftersom det var så varmt e ja inte orolig för min förkylning! :D
 Det var en underbar dag. Älskar grabbarna från älgarås syrran och Lizen! :D Älskar att bada. Älskar att slippa sitta hemma! haha :P

 Nu ska ja spela lite tomb raider. Lyckades komma vidare på det ställe ja fastnade på för flera månader sen. Har inte spelat sen dess. Men igår dog där roboten. Så nu ska ja köra slut på det spelet. Så kan jag införskaffa ett nytt! :D Gillar tomb raider! ;D haha

 kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0