The day...

 Idag är det bal. Och det regnar. Det får de lägga av med snart. Annars blir det.. tokigt haha XD
 Måste sovit otroligt tungt inatt. Ingen uppkörning o ingen katt som väcker en vid sju. Klockan ringde nio och det kom som en chock för mig. Var helt slut.
 Såg också sen att min kudde var alldeles rödprickig. HAr jag legat och bloat inatt? Ser inga sår eller tecken på det. Men kudde är rödprickig. Ser blodig ut!!! XP Mysteriskt!
 Har duschat och ska snart bege mig till skolan för att hämta mina betyg. Och sedan ska jag prova lägga en ögonskugga på Sandra. ;P Får se hur det går! :D
 
 Ska bli kul det här. Och börja göra sid i ordning. jag undrar om inte det är det jag ser fram emot mest med balen. Själva i ordninggörandet. Sen vet ja ju knappt vad som händer. God mat och dans till nåt weird band. To much monkey buisines! VAd e de för namn på ett band?!?!

 Hade ingen frukost hemma så ja måste handla. För nåt måste ja väl äta innan balen. Eller så kan ja låtsas att ja måstes svälta mig i klänningen haha :P
 Toapappret e också slut. Alltid lika kul. Funderar på att ta lite från skolan så klarar jag mig till i morgon. Känns inte allt för kul att handla när ja ska flytta härifrån i morgon!
I morgon..

Och by the way...
 Jag har körkort!!!!

kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0