uppkörning...

 KLockan pep på morgon. halv sju. usch.. näe ja vägrar gå upp. TAr inget smink idag, och man ska inte hålla på o plugga precis innan. Då blir man bara stressad. 
 Fem i sju reser ja mig ur sängen. Ingen Tamar som skuttar runt benen. Det är tyst i stilla. Jag suckar oj oj oj för mig själv och gör mig klar för att gå.
 Läser under hela dagen pluggis. En bok där hela teorin står sammanfattad. Ju mer ja läser ju mer märker ja att jag redan kan. Inga problem tänker jag för mig själv. Ber en bön och går iväg.
 
 Det är en märklig känsla. Jag är så nervös. Men mest för att inte hitta. Något säger mig att det ska gå bra. Jag kan teorin och jag kan köra. Och jag har en Jesus vid min sida. Vilka e oddsen för att ja ska misslyckas.
 Ja jag kanske helt enkelt inte kan köra. Inte helt perfekt. Vem vet?! Då spelar all hjälp inte roll alls. Då behöver jag helt enkelt träna mer. Men vad skönt det skulle vara att ha körkortet nu. Och bara få lämna Lidköping.

 Väl framme tar det en stund innan jag hittar teorisalen. Nervositeten växer. JAg står i en kort korridor med en kille i andra änden.
 Vi får gå in och får våra platser. Jag börjar testet. Fattar inget.
 Fattar mindre. Va.. flera alternativ stämmer ju!!! ÅÅÅÅÅH varför läste ja inte mer om skyltar ja visste ju att jag behövde det. Men.. ja det där kan man ju tolka på flera sätt. Men lyser det där stoppljuset eller ska ja tolka det som att det är ur funktion???
 Frågorna var många. Och jag blev mer o mer osäker på mig själv. Tiden bara tickade iväg. Jag ökade takten och märkte att ja plötsligt var i för god tid. Blev mer osäker. har jag slarvat nu???
 Klar.
... Är du säker på att du är färdig? Du kan inte gå tillbaka och ändra svaren när du är klar.
MEn jag vet väl inte!!! Jag blundar och trycker.
 GODKÄND!
 Det är inte sant!!! Glad i hågen traskar jag ut och väntar in min lärare. Jag är lite nervös inför säkerhetskontrollen. Vet jag verkligen hur man sätter på alla lampor. Har ja glömt något man ska kolla under huven. Hur i hela friden var det nu man öppnade huven!!!??
 
 Min lärare kommer och vi tar itu med säkerhetskontrollen. Ja minns allt under huven. utom servoolja. Som inte finns. Inte lätt att minnas då XP haha
 Vi kör en vända o det går galant. Några missar. MEn inte många. På ett ställe blir hon impad av att jag gör helt rätt. "Du är nog den första som gör rätt här på första försöket!"
 Med stärkt självförtroende inväntar ja bedömaren. Vem ska det bli.
 Det blir en kvinna. En trevlig en. Som inte är från trakten. Kan det bli bättre. Utan minsta nervositet kör jag iväg och runt.
"Följ anvsningar mot Mariestad!"
 Tack gode gud. Lite tur ska man ha. haha kan ju vägen utantill!!!
 Vi kör runt på en liten skogsväg och jag njuter. Blir det inte svårare än så här. Bara de inte kommer någon läskig uppgift i slutet.
 Väl i staden kommer det.
 "Backa in på parkeringen här!"
 PARKERA! Inga problem. Även om de inte gick perfekt o var hypersnyggt. Klara ja de galant.
 En vändning o sen tillbaka.
 Vi stannar bilen...

..."Din körning är godkänd!"
tack utbrister jag bara. Jag har körkort?!?!
 "Det var väl kul nu till sommaren. Du kör riktigt bra. Du kunde ha tänkt på att man saktar in vid farthinder. Det gick lite snabbt va?!"
"Haha ja!" Var det allt hon hade att klaga på???

JAG HAR KÖRKORT!!!!!!!!!!!!!!!!
 Nu ska ja fira med att köpa skor till balen. Wihooo!!!

Kommentarer
Postat av: Hirisrip



Grattis.



Vad var det jag sa.....

Jag visste väl att du klarar det.



Njut nu, ha det gött

2010-06-10 @ 13:00:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0