vad ska jag göra idag?

 God morgon.
 Blev en sovmorgon i morse. Även om jag tidigt vaknade av ett skrik. När ja i morse blev påmind om det av mamma hade ja för mig att det var en dröm nästan haha.
 Vet inte vad som hände. Men ja menar verkligen ett skrik av man höll på att bli mördad eller dylikt. Barns humor! Tror han fick en våldsam tillsägelse för han började gråta högljutt.
..barn...

Men jag gick upp vid tolv. Behövde jag säkerligen. Två nätter.. eller dygn i rad med bara högst  5 timmar sömn. Typ!
 Idag har jag inget planerat. Skönt kanske. Eller tråkigt. Men ja känner just nu att de finns mycket ja skulle kunna tänka mig. Eller vilja göra. Måla/rita. Måste ju få ner de där två bilderna som är i mitt huvud. När de kommer under bön.. o jämt återkommer känns det som om jag BORDE plutta ner dem. Men det är svårt. Kanske ja skulle ta mig tid idag! I alla fall till en av dem! Den senare känns lättare. I alla fall i mitt huvud!

 Men ja e också sugen på att vara lite ego. Göra mig fin. Sminka mig. Ta lite egobilder. Känns inte som jag gjort det så mycket i mitt röda hår. Haha hittar tusen bilder på mig själv som blond men röd... tror ja var mer galen i att sminka o ta kort för ett år sen. Första året ja bodde i Lidköping! Vänta de blir ju 1,5 år sen... 2 år sen? eller.. öhm.. bodde där 08,09 och halva 10! Usch! Under 08!!! o 09 kanske!


haha... den gamla hederliga platsen mellan indras bur/tamars sandlåda och kylskåpet framför väggen.

kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0