Välsminkad...

 Sitter med papiljotter i håret och väntar på att det ska torka lite. Fuktade det lite för mycket innan ja satte i dem. typiskt mig...
 Hoppas nu sminket ja lagt håller sig fint.Vet att ja använt en lite för brun foundation. Men... de fixar ja ju i PS sen! ;)

 Vadan denna i ordninggörelse då???
 Jag ska ta bilder i balklänningen. Haha.. inte en dag för sent. Kunde väl skippat men folk ville ha så då får man väl dra på sig sin mask och klänning igen. Känns märkligt o känna sig så vacker på en fredag. fast det är ju midsommarafton så kanske det är tillåtet?
 Dock ska vi spela fotboll ikväll! Ja kommer verka mycket löjlig som ser ut så här då... kanske ja helt enkelt får tvätta bort det. 

 Ska lägga ut nå bilder här sen! Så får ni se! Blev inte så mycket bra bilder fr¨ån balen. Lockarna försvann snabbt pga fukten. Jag frös. Blev vi plåtade så stod man tätt o halva klänningen syntes inte. Eller så var ja inte beredd o såg allmänt intressant ut. 

 Klockan ett ska jag göra ett nytt försök o ta ut papiljotterna. Måtte håret ha torkat lite då. Då har de ju gått en timme!!! :O

kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0