Andra dagen...

 Hemma efter ännu en dag på praktikplatsen :)
 Var lika trevligt idag och jag fick cykka till jobbet. Var bra.. För min kropp alltså.. kändes så.. :) Vägen dit var jobbigare. Eftersom sista bitne består av bara upförsbacke. BRANT uppförsbacke. HEmska saker. Hem vägen var också tuff. Inte för kondisen. Men för benen. Sista biten där består av en svag lååång uppförsbacke..
 Märkligt hur det kan vara så.
 Tog också i och sprang uppför trapporna. Ingen hiss här. Känner mig så nyttig att ja.. känn för att... vet int vad haha.
  MEn ja funderar skarpt ´på att fortsätta med detta!

 Funderade hela dagen idag på vilka tider jag jobbade. Jag vågade inte cykla dit redan halv nio i fall ingen anna var där. Vilket ja nu efteråt inte förstår hur ja tänkte. Men ja tyckte det var skönt att ta det lugnt också. Var där lite innan nio. En ny kvinna var där. Hon började som en som förklarade allt heeeela tiden o påpekade småsaker. Kände att ja störde mig på det men visste innerst inne att de man stör sig på i början brukar sluta som trevliga vänner. (När de gäller arbetet alltså!) O så var även fallet nu. Mycket kul att prata med. Och hon förklara sen varför hon förklara så mycket. Tidigare praktikanter har förstått antingen ingenting o då har hon hjälpt för lite. Andra har förstått mycket. Så nu berättar hon hur man gör allt första gången så de kan direkt o slipper känna sig osäkra. Smart!

 I slutet av dagen dök en annan filur upp. Fattade inte att han jobba där. Han hälsa på mig och kollade med stora ögon. Plötsligt stod han i kassan. Fattade inget. Vem var denna man som ingen pratat om eller ens nämnt. Han pratade inte med mig alls! O han såg ut som en trevlig idol eller melodifestivalen programledare XP
 Men ja tyck de e kul att de jobbar män där. Manliga florister e ju fruktansvärt ovanligt o här finns TRE! ;)

 Sitter ensam nu. Vet int vad jag ska göra. Amelia skulle kanske komma förbi men gick o blev dålig i huvet. BAra andra dagen. Men de känns som jag varit här en evighet ;)


kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0