Bajs!

  Gick förbi hemköp och handlade nåt pålägg.. o en cola.. hittade även en korvkaka (nåt ja har för mig ja gillade) som var på halva priset. Gick sedan hemåt funderandes på vad ja skulle äta. Var för trött för att laga mat och ovanligt ohungrig för att inte ha ätit på flera timmar (bara frukost vid halv tio) 
 
 VÄl hemma mötte jag en mycket oangenäm doft.. MYCKET oangenäm..
 Ah är bajslådan full tänkte ja för mig själv.
 Närmade mig lådan och såg att den var dags att tömma. Men bredvid lådan var det utdraget bajs på golvet. OCh under sängen låg en liten korv. Ser ett scenario framför mig där Tamar klivit ur lådan med en korv hängande i svansen eller nåt. Försökt att skrapa bort det på golvet. Gått o skakat på rumpan och lyckats bli av med den previs under sängen (ett ställa hon brukar lyckas bli av med korvar som fastnar! )

 Suck och blä. Ut och hämta papper och börja torka. Det var inte tort men inte fukrigt heller. Det luktade nytt men satt fast hårt i golvet. INTE trevligt!
 Torkade och tömde lådan och gick ut med soporna. Kom tillbaka och funderade på att vädra och städa. MEn först fylla lådan med sand. SAND? De två påsarna som stod där var.. tomma. PEst o pina. Fanns ingen annan återvändo än att kuta till närmsta butik och handla. Fick bli den lilla dyra på samma gata. Hela tiden bad ja inom mig att hon inte skulle bli nödig. Eller att hon skulle upptäcka den korvkaka som ja glömt sätta in i kylen.
 skitkattsand till skitdyrtpris blev det. Men men.. vad gör man inte.. suck

 Kom hem.. Nu sitter ja här. Klockan är sex.. jag har inte ätit. Jag har städat.. dammsugit o plockat, vädrat ut.
 Tamar verkar otrolitg kär i mig och har lagt sig i mitt knä med ett hårt grepp med tassarna runt min arm. Glömmer ja att klappa henne emallanåt så biter hon mig hårt..
 
 Nu fick ja sms också. Kanske ska skippa middag idag?

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0