irritation!

 Ah blir tokig på min datamus. Den har ingen finmotorik. (ehm där valde jag ett för svårt ord) den liksom fastnar o rör sig aslångt eller inte alls åt sidan. Så ja får sitta och dunka den i bordet för att röra lite på den. O då rör den sig åt vilket håll den vill så ja det blir mycket dunkande. Fatta att man blir nervös haha XP När man ska göra något snabbt o de tar 3 minter att komma åt där man ska klicka.

 Jag kan verkligen inte pyssla. Jag kan inte. Varedan grej vi gör på floristtekniken extrakurs blir en katastrof. Ja har ingen fantasi o allt ja gör bli konstigt. För ja vill göra nå speciellt. Sen blir det inte som jag vill och jag tappar lusten och kladdar.
 Nu gör vi tavlor som slutprov med alla tekniker vi övat på. Min tavla såg inte klok ut. Så ja rev sönder den idag. O satte fast allt på ett nytt sätt. det är lim överallt och färgen har lostnat och.. haha den är fuuuuuuul. Är bara nöjd med det jag målat. Gick runt hela dagen o skojade med NAtta istället. Handlade i cafet. Tittade på de andra. Jobbade ytterst lite XP
...pyssel. Det hör till en annan kategori människor.

 JAg är så trött... och mitt svenska nationella muntliga tal ja ska hålla i morgon blir bara 3,5 minuter när det ska vara 5. Det går inte. Vill bara sov.a (Har redan sovit en timme idag)
 
 Så efter alla dessa klagomål kan ja vila i frid. Ingen bra dag idag. Förutom att ja fått till ett drama till en av as I lay dying. Skriva djupa draman är inte min grej heller men ja kände så starkt att ja ville det o jag såg dramat framför mig. Bara o peta ner det på papper. Visade det för syrran och hon verkade till min stora förvåning positiv. Får prova detta med några utvalda polers o se om det är uppspelningsbart. Men självklart. Det är ju inte våra prestationer som ska lysa. Utan budskapet. Och det funkar alltid om anden e med! ;)

 kram

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag har fått en ny mus så du kan ta den gamla. Den är ju inte lika dålig som den du har nu. Håller väl 3 veckor i allafall. Har du problem med pyssel?

2010-05-25 @ 22:11:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0