lösögonfransar

"Vad får jag om jag träffar soptunnan?" sa jag och siktade med kalla-stjälken på soptunnan 6 meter bort.
"En puss!" svarade Anna.
 Jag siktade. Utan hopp om att träffas. Det var långt. Jag träffade nå krokar som hängde i taket och stjälken landade i soptunnan haha.
 Så med en puss rikare genomled jag denna dag. Nationella i svenskan som gick skit. Men nu e de i alal fall´gjort. Jag e inte intresserad av nå höga betyg heller. Fast när man är duktig på svenska.. så.
 Äsch nu e de i alla fall slut. Har gjort alla uppgifter klart o i helgen sätts betygen. Så nu e de fritt fram för skolk o lättja. (förutom att de händer så mycket studentgrejs eller körskolegrejs hela tiden.. suck)
 
 På vägen hem från skolan köpte jag lösögonfransar. Med de presentkort ja fick av min farmor o farfar. Märkligt. Pengarna på det tycks aldrig ta slut. Jag har lyckats slänga bort det kvittot där de stod hur mycket pengar som var kvar så när ja betalade nu fattade jag ingenting. Betalade jag?
"Räcker pengarna på kortet till allt?" frågade kassörskan när hon tog emot kortet.
"Jag vet inte. Minns inte hur mycket det var kvar du får kolla..."
"Jag kollar..." det gick en sekund. "Det fanns pengar kvar!" Hon slängde kassen o innehållet till mig o ja fick gå. De fanns pengar kvar! Jaha. Hur mycket finns de nu då? Betalade jag eller kollade hon bara.
 Äsch äsch. Surtanter borde inte få jobba på butiker. 
 
 Provade att sätta fast fransarna o de var svårare än jag kunde ana. Ska ha lösögonfransar på balen o tänkte som tidsfördriv öva på att sminka mig. Så e de bara frisyr sen som blir ett mysterium. Vad ska man ha för frisyr under en luva?


 Nu ska ja diska innan det bär av till skövde. Ska prova prototypen på delar av klänningen så mamma kan fortsätta sy. Sen får vi se vad som händer mer ikväll. :D
kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0