Sommarmesen!

 Sommar sommar sommar!!!
 
 Gick och handlade och njöt av sommarn på vägen till Ica i gammelstan! ;)
 Alla var så glada o var ute. Två killar stod i kickade boll utanför min dörr och hälsade när jag kom ut. Mycket trevligt. Alldeles för få människor hälsar här i stan. (även jag)
 Fortsatte min färd genom parken. Överallt låg ungdomar i gäng och solade eller myste. Kände att jag också skulle vilja sätta mig i en park och njuta men... inte ensam.
 Barnen lekte i lekparken. Mötte på hemvägen en liten flicka som cyklade vingligt. Hon hälsade också. Och log stort. Tre människor som hälsar på samma dag. Otroligt! :D
 Kändes mig på oerhört gott humor när ja närmade mig min gata. Det luktade grill och nåt träd hade börjat blomma. Märkliga blommor. Såg exotiskt ut. Eller ett träd. Allt blommar nu!!!! :D (men ja gillade det trädet)

 Nu har ja ätit min köttbit och mitt bröd. Sitter inne.. och ser på tv. Hur dum får man va. Men ja hatar att vara ute själv i stan. Alla kollar på mig. Alla tycker ja ser konstig ut. Alltid är det någon finne som lyser alldeles för rött eller så har ja fula kläder. Jag har ju så konstig hållning också. Jag går säkert skrattretande också. Nej! JA gör bäst i att hålla mig inne.
 Önskar ja bodde i en liten stuga vid en skogskant eller dylikt. Då hade ja taigt med TAmar ut. (Utan koppel. För et är borta)
 Eller om jag hade en glad granne som jag kunde promenera med. Men icke. Jag är ensam. Inga vänner i stan. Inget mod... Inget koppel... 
 Jag är en sån mes... XD

kram

Kommentarer
Postat av: anna

Nej du är fantastisk o du kan le som ingen annan!

2010-05-23 @ 21:51:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0