Golvläggare!

 Tänkte satsa på jobb idag. Men kom av mig då skrivarn inte var inkopplad. Jag vet föresten inte vad jag ska hitta på. Ska skicka ut ett säljbrev. Hoppas de kommer ut nå nya jobb nästa vecka. Jag ska söka varenda mesjobb. På varenda mesplats i sverige.

 Hej. Jag heter Petra Sundqvist och är utbildad florist. Jag såg eran ansökan efter golvläggare på arbetsförmedlingens hemsida. Tänkte direkt att det var något för mig. Jag har en liten erfarenhet från då jag sett mamma och pappa lägga golv hemma. Med ganska goda resultat.
 Jag har lätt för att lära och tycker om att jobba självständigt. Jag jobbar mycket snabbt när jag väl vet vad jag ska göra.

Om jag lägger till en sån här smart bild får jag säkert jobb! Kanske kan ändra det till yrkesbevis för golvläggning istället!?

 
Om jag får ett sånt jobb så är det inget annat än ett mirakel. Jag kanske är som gjort för golvläggning. Och denna utmaning att söka 18 jobb kommer leda mig till det nya, märkliga jobbet för mig!
 Man ska tänka positivt!

 Hamnade hos Orhan idag istället. Och åt spaghetti. Eller jag gjorde spaghettin. Börjar bli Orhans tur att laga mat haha :P Men jag gillar att laga mat så! ;)
 Det var GOTT! Var länge sen jag åt spaghetti.. mums mums...

kram

Kommentarer
Postat av: Cicci

HAHAHA! Tur du är underbar. Jag döör... hihi

2010-11-19 @ 23:44:01
URL: http://annaceciliazemren.blogg.se/
Postat av: Bibbi

Det är så härligt att läsa dina inlägg :-) Kram och kärlek på dig

2010-11-25 @ 22:38:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0