Koja...

Klockan ett begav sig Orhan och jag ut i skogen med lite ditt och datt. Det va dags för kojbygge.
 Vi hade den mest ultimata turen att någon skogsägare fått för sig att riva lite skog. Så de fanns gott om tallris. Alltså blev våran koja riktigt tät. Så tät koja har jag aldrig sovit i! haha
 
 Efter att ha kämpat med att få fram lite eld i 1 timme började vi grilla. Tårarna rann för det rök nå våldsamt. Mest i Orhans ögon.
 Det var gott men jag frös och kände inte för att äta.

 Vid fem ringde mamma och sa att Tamar släpat in en fågel så jag var tvungen att komma hem och städa. Vi skulle ändå hem för böneringen. (Som var hos oss) Så vi tog med det dyrbaraste och släpade oss hem. Det var mörkt och marken glittrade. Nån minusgrad alltså!

 Efter bön, några bastanta mackor, massor med skratt och ihopsättning av två sovsäckar traskade vi ut. Med mer ved och massor av filtar.
 Fick höra på bönen att de trodde det skulle bli säkert 10 minus. Men jag är inte dum. Hade kollat vädret innan. Runt fyra minus på kvällen och runt noll på natten. Stjärnklart och soligt under dagen.


 Jag hade rätt... Det var nog till och med plus på natten. För de blev fuktigt!

  Men inte mer om hur rätt jag hade.

 Jag sov gott. När jag väl lyckades få Orhan att inte var tredje sekund resa sig och blåsa på elden eller hojta om att det kunde brinna i filten. (den blev lite bränd men.. tss tss. Jag var trött) 
 Orhan sov inte bra...

 Vi spelade också rävspelet. Jag var får och hamnade i ett låst läge. Jag kunde inte röra mig mer. Orhan vägrade flytta på den räv som hindrade mig från att vinna. Utan flyttade runt sin andra lilla strunt. Också vågar han då påstå att han vann!
 Jag skrek att det blev oavgjort. När han vägrade gå med på det flyttade jag ut hans räv och vann!

 HADE INTE JAG RÄTT I DENNA FRÅGA? 
















kram


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ni är för häftiga!!! Tur att vi häxor hade fel betr temperaturen :-))

2010-11-18 @ 07:36:42
URL: http://tryggimigsjalv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0